Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
És végképp nem személyeskedés, de azért elég fura hogy a 3 top disztróból mindegyik használhatatlan. Szerintem erősen fogalmazol, vagy nagyon szokatlan a workflow-d :-)
Nézd, vannak igényeim. És lehetnek is. Mert 'mihezképest' vannak az embernek igényei? A valódi működő dolgokhoz képest. Mutattam rá példát, de szerintem nem fogod kipróbálni. Anélkül meg nem tudod miről beszélek. Ilyenkor szoktak megvádolni, ilyenkor szoktak személyeskedni. De nem baj. Tudom én milyen az amikor baromira fáj a fogad, de olyannak panaszkodsz, akinek még sohasem fájt. Úgysem értheti.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest