Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
rockopapa
üzenetére
én kb egy éve tűröm az ilyen okos tanácsokat mint amit a barátod adott... nekem a wlan kártyámhoz nem volt jó driver, és ezren mondták hogy mert az ubuntu, meg debian... bazz, ha nincs jó driver, akkor nincs jó driver, lehet az debian, suse, fedora, driver nélkül nem megy (vagyis kernelmodul nélkül) ... és ugyebár amíg az ember mondjuk a wines szoftvertelepítést szokta meg, addig az apt sem lesz egyszerűbb mint a yum... szóval akkor válts debianra ha annak bármilyen előnye van számodra :-) mondjuk egy tonna debianos haver, vagy csak egy tonna debianos akinek unod a felsőbbrendűségi dumáját, vagy jobban tettszik a háttérkép ami alapból benne van :-) szerintem, és hangsúlyozom, szerintem, pozitív irányba választottál be a fedorával, már pont elég felhasználóbarát, hogy némi olvasással minden probléma megoldható legyen, más disztribnél más problémákkal küszködnél, de ez ilyen, ha a hardver választás előtt szempont lett volna a linux, most semmi bajod nem lenne
az ati kártya miatt meg, szerintem kockáztass és húzd fel a nyolcat csütörtökön, vagy akár most, és vadászd livnából a legfrisebb ati drivert, addig meg nyomasd a sima radeon-nal vagy vesa-val
ha már megszoktad a rendszert és tettszik, akkor ráérsz szerintem a compizzal játszani, azon kívül nem tudom mire jó a 3d gyorsítás linuxon, mert nem játszok, csak ttd-t :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest