Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Hasznal valaki FreeCAD-et, esetleg Curat Fedoran? Azzal szorakoztat, hogy nem indul el egyik program sem. Probaltam frissiteni az OS-t, de ugy sem lett jo. Letoltottem most a legujabb FreeCAD appimage-t, de az sem indul el. En semmit nem tudtam kihamozni a logbol.
De nem is ertek hozza. 
Most, hogy piszkalom a gepet, ezt is talaltam:
~$ dnf search updateUpdating and loading repositories:GitHub Desktop 100% | 25.7 KiB/s | 3.2 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundGitHub Desktop 100% | 29.7 KiB/s | 3.2 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundTeamViewer - x86_64 100% | 124.4 KiB/s | 3.5 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundRepositories loaded.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem is ertek hozza.