Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Atlantis
üzenetére
Igen sajnos az a baj vele hogyha a föld széléhez közel van valami akkor a munkás nem megy ki odáig, és egy csomót elhagy. Főleg ugye akkor hogyha jó nagy eke van fent.
(#412) Fel
Talajlazítónál én erre gondoltam - KATT Köckerling allrounder - néven van a játékban.
És egy másik dolog amire egyelőre kezdőként nem tudtam rájönni, hogy a fenébe tudom egyből a vetőmag tartályát feltölteni? Mert ez hogy a raklapokat egyesével kell megvennem, és úgy tölteni bele a magot hogy melléállok a vetőgéppel elég hosszú idő, főleg ha jó nagy területről van szó.
Illetve van pl. átrakókocsi néven 2 gépezet, és 28000l anyagot is lehet benne tárolni. Szóval ha ezt meg tudnám tölteni vetőmaggal vagy műtrágyával akkor nem kellene állandóan a boltba rohangálni raklaponként, hanem ezt telenyomnám és kész, csak ugye halvány lila fogalmam sincs hogy ezt hogy kellene megtölteni maggal vagy műtrágyával.Most az Amazon Condor 15001 vetőgépet használom. Jól gondolom hogy ez egyszerre a műtrágyát is szórja a területre, illetve a vetőmagot is? Condor 15001
Nagyon sok új dolog van ami elsőre nem tiszta, de jó hogy a fórumot olvasgatva mindenre választ kapok. Most ezzel a vetőmag műtrágya dologgal vagyok bajba. Remélem nem csak arra van lehetőség hogy raklaponként töltsem meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Haditechnika, harcászat
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest