Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem is tetszik, mondjuk nekem ez a rész az első, amivel játszom, így az elődökhöz nem tudom hasonlítani.
Mondjuk a textúrázás azért lehetne kissé részletesebb és ami nem tetszik, hogy a trágyázás/permetezés határa alig vehető ki. A tyúkok szerepe is érthetetlen, semmire nem jó így, ahogy van, bevétel alig van belőle, nem éri meg az időt sem, amit töltene vele az ember. A súgó is lehetne részletesebb kissé, ez új versenyzőként különösen fájó. A segédek is még kissé hülyék, mindig javítani kell utánuk, a földek szélét ritkán csinálják meg jól, pláne nem derékszögű határvonalú földeknél.
Szóval vannak kisebb hibák, de jó ez, kikapcsolódást nyújt és egy játéknak alapvetően ez a fő szerepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest