Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emberkeman81
aktív tag
Van ismét egy problémám.A course playben hogy oldjátok meg hogy ne álljon be a traktor a kombájn elé?Na meg néha (ritkán) meggondolja magát az útvonal és nem a leadóhely felé megy hanem fel akar mászni a hegyre a létrhozott útvonal ellenére.
Én a munkaszélességet szoktam átállítani 10 és 15 közé de hosszadalmas és sok gombnyomkodás kell hozzá (és még sokszor ilyenkor is elé áll).Levettem a %-ot is 60-ra kis területnél de akkor is gond van. Nem lehet valahogy a gyári 3 méteres munkaszélességet átállítani 15 méterre az xml fájlban?Keresgéltem a krampe big body xml fájljában de semmi erre utaló jelet nem találtam.A giants editorban nem láttam ilyen lehetősget.Ötlet valakinek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest