Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
A gépet még 2008-ban raktam, rakattam össze, akkor nagyon szupernek számított. Miután meg volt minden alkatrész, elvittem az egyik üzletbe, ahol a legtöbb dolgot vettem és megkértem, hogy pakolják össze, ők még is jobban értenek hozzá. Nem kértek egy fillért se, ellenben kérték, hogy 24 óráig hagy teszteljék, mert nem mostanában láttak ilyen erőművet. Dagadt is májam rendesen
No de az ámítástechnikában 3 év alatt tulajdonképpen lenullázódik mindennek az ára.
Az alaplap 4 memória foglalattal rendelkezik, 32 bites WinXP-t használok, az meg 4GB-nál többet RAM-ot nem tud lekezelni. Azt hiszem marad a memória bővítés.
Egyébként kösz a linket!Ez egy kicsit off-osra sikerült... Bocs mindenkitől!
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No de az ámítástechnikában 3 év alatt tulajdonképpen lenullázódik mindennek az ára.