- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Én picit ismerem csak valamelyiket. Nem ezek azok, amikre külön vannak a kerekek és úgy kell feltenni rájuk hogy melléjük viszed a kerekeket, beszállsz a gépbe, és valami gombot megnyomva felcsatolod.? Gondolom a Q betűvel csatolhatók azok is.
A váltásokkal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy én az automata váltót jobban szeretem. Amúgy meg, át lehet ezeket állítani másik gombokra is, ott, ahol a játéknak a felbontását is pl állítod, vagy ott ahol az irányításokat állítod. Ha nincs Gamepadod, akkor azt is kapcsold ki szerintem, nehogy valahogy bezavarjon. Hm. Erről jut eszembe. Nekem van és be volt dugva a gépbe hátra, és elfelejtettem, na már most, van 2 joystic kar is rajt. Na ez volt egyszer a gáz. Buktam is jóópár módot, amikre nem is emlékszek milyenek voltak, így lehet buktam a Játék törlésekor olyan Módokat is, amiket nem szerettem volna.
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.Nah. Hát ezt azért írtam le, hogy tanuljon belőle valaki. :S

Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.