- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Tuti hogy Magyar nyelv lesz, szerintem. Ugyanis, nagyon jól tudják, hogy sokan nem tudnak angolul az országban, és nekik több bevétele lesz akkor abból, ha Magyar nyelven adják ki! Én legalább is, így gondolkodok/gondolkodnék!

Mert hát, Én pl, nem tudok idegen nyelveket, csak az alap Magyart.
Vagyis, leshetik akkor azt hogy én vegyek, ha Angol nyelv lesz. Akkor maradok a mostani Platinumomnál.
Inkább akkor csinálok magamnak egyedi pályát!
Stb. 
Ettől függetlenül, nekem mellesleg, Törzsváráslói kártyám van, ami több % engedményt jelent
az 576KByte üzletekben vagy épp a Honlapjukon amikor vásárolok.
Mellesleg, akit érdekel, és elő szeretne rendelni a játékra, annak itt a linkje az előrendelésnek:
[link]Ezen a linken tudtok szerintem előrendelést leadni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest