Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
orixon
csendes tag
Leirom meg egyszer hogy legyen tiszta, mert egymas utan ket dolgot kerdeztem de a kettonek nincs koze egymashoz..

A tegnapi kerdesemet nem oldottam meg, inkabb kerestem egy masik mapot, es most azon is van egy bukkano.
A problema az hogy a taroloba betudok tenni termest amit aratok, csak egyszeruen nem tudok kivenni belole, hiaba allok a cső alá amin keresztül kellene folyon kifele a termes mert nem reagál semmi, nem történik semmi. (itt megjegyzem hogy egy helyen kellene kijöjjön az összes termés, nem ugy mind az eredeti mappon ahol a buza egy tárolobol, az árpa másbol kerult a remorkara, itt mindegyik ugyanazon a vezetéken kellene jöjjön, és akkor nem kellene valahol en kiválasszam hogy mit akarok tölteni a potra?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest