Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Challenger01 #1042 üzenetére

Szia!

Nyugodtan tedd be Zipes mappákat, ha akarod, mert azok a JÓK! A RAR-t igaz, még nem próbáltam betenni, de tudtommal nem lehet azt használni benne. De majd megpróbálom, aztán írok véleményt. én 2 féleképp tettem be cuccokat.

1.
    A mods mappában, csináltam újabb, mods mappákat amiket 1 től elkezdtem beszámozni úgy, hogy pl: mods1, mods2, mods3, stb. ezekbe EGYENKÉNT minden Zip mappát KÜLÖN számozott mods mappába tettem, majd Winrar progival kinyitottam benne,(kicsomagoltam).
    Működnek is rendesen.

2.
    A Zipes mappákat betettem csak a sima mods mappába. Mindkettő működik, de én inkább az első verziót szeretem. Ugyanis ha pl 2 totálra egyező nevű mappát akarok betenni, akkor nem lesz gond vele. Vagy épp, nem kell átírni, amitől gond is lehet a gépekkel, vagy eszközökkel.

Viszont, aki talál egy 2009 es cuccot,(gép, utánfutó, stb,)keressen meg, és küldjön át linket priviben, ahonnan le tudom tölteni. Ha kell akkor Átírom a gépet, hogy 2011-en is menjen. (már párat átírtam magamnak).

persze nem biztos hogy működni fog, mert van ami nem jól van szerkesztve és azt nem igen tudom MÉG kijavítani!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés