- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
Ilyen kuldeteses hibaba szaldtam bele a minap. Az egyik "Urki" megbizast teljesitve visszatertem hozza es mikor belepek a kunyhojaba akkor ismet elindult a kuldetes elejen , mar latott animacio es kezdodott elolrol az egesz.Vissza kellett mennem es meg kellett oldjam ismet az egeszet elolrol.( a 3 koves kuldetesrol van szo )
-
duronx
senior tag
Far Cry Primal Végigjátszás #5 THE VR 8:30tól nézz bele

-
Đusty
addikt
Ne tartsd vissza magad, nyugodtan vedd meg minden percét megéri. Pedig engem a kor egyáltalán nem vonzott, nem is gondoltam volna, hogy ebből ki lehet hozni bármit is. És far cry rajongó sem voltam az elsőt 15 perc után abbahagytam a másodiknál a főküldit nyomtam végig a 3-tól pedig már 100% az összes ezek tényleg tanulnak az előző részek hibáiból és egyre jobb lesz
. Szóval ez egy ritka érdekes jó, kevés bugos játékra sikerült, néha káromkodó, néha belefeledkező, néha csak gyönyörködő élvezetes játékélményt adó alkotás. A 100% nagyjából 50 órámba tellett és nagyon sajnálom, hogy vége lett. Az egyetlen küldetéses dlc viszont elég "dlc"-sre nekem gagyira sikerült, az nem nagy szám. DLC-ben eddig sem jeleskedett ez a sorozat talán az előző rész yetise volt valamirevaló. Szóval ez magasra tette a mércét (nekem a tornyok kicsit hiányoztak) és nagyon remélem, hogy lesz folytatásuk.
A scifi világába nem tudnám elképzelni ezt a sorozatot és nem is szeretem de ezeknek lehet még az is összejönne
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest