Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
Eltelt egy kis idő, mire a játékban néhány érdekességre rátaláltam. Aztán már nem is érdekelt...
Úgy véltem az alapokkal is hozható a megfelelő eredmény. Sajnos ez koránt sincs így. A jó fegyver, amikor az egy lövés egy halál vagy a kivégzéshez egy sima sorozat is elég... nélkülözhetetlen. Azért néha megpróbálkoztam a gyors találatok eredményének hitével. Végül... maradt az elvárt. Az a módszer, amivel minden eredmény az előre várt szerint produkálható.
-
Desy
tag
Valaki azt írta, hogy az 5.-hez képest javult a játék. Nekem viszont éppenséggel eléggé komoly visszaesésnek tűnik és sok szempontból. Főként a szinte halhatatlan fauna. Kamionnal elgázoltam, átmentem rajta és aztán csak simán fellökött a levegőbe... Ekkora inkompetenciát korábban még nem láttam. Sőt... az ötöst még élveztem is a maga kis világával. Mivel ez a színes világ annak a lezárási eseménye után jön... gondoltam érdekes lehet. Pedig csak "felizgató"... és a remek hatás miatt "elveszítettem" egy billentyűzetet.
Az egészben csak ez a járgány volt az élvezetes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest