Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy más is szenved Ubisoft Connect örökös "iniciálás" és kékhalállal való kifagyással?
Klienst már újratelepítettem, játékkal együtt.Kékhalálom pedig nem is tudom mikor volt utoljára...
OC mentesen is próbáltam, néha enged 5 percet játszani van hogy 3 óra után is magam lépek ki, tökre random a kékhalál. Driverek frissek, windows 10-em is napra kész. Fentebb írták a lapozó file-t, az automatikus nálam.
Redditen olvastam, hogy sokan vannak akik ezzel küszködnek, itt viszont még nem olvastam. Egyébként a játék nagyon bejön, játszanám ahogy csak tudnám, de mindig a legrosszabbkor fagyok ki
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest