- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy más is szenved Ubisoft Connect örökös "iniciálás" és kékhalállal való kifagyással?
Klienst már újratelepítettem, játékkal együtt.Kékhalálom pedig nem is tudom mikor volt utoljára...
OC mentesen is próbáltam, néha enged 5 percet játszani van hogy 3 óra után is magam lépek ki, tökre random a kékhalál. Driverek frissek, windows 10-em is napra kész. Fentebb írták a lapozó file-t, az automatikus nálam.
Redditen olvastam, hogy sokan vannak akik ezzel küszködnek, itt viszont még nem olvastam. Egyébként a játék nagyon bejön, játszanám ahogy csak tudnám, de mindig a legrosszabbkor fagyok ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 / Intel core i5-12generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest