Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz hdekakas #367 üzenetére

A kék ikonokhoz tudsz gyorsutazni a játékban (ami úgy néz ki, mint egy pötty google mapsen). PS4-en a négyzet gombbal.

Azt, hogy megnézd, hogy állsz, zoomold ki teljesen a térképet, és akkor minden területen látni fogod egy sárga csíkon, mennyi kell még, hogy megtámadhasd a boss-t. Ha eléred a maxot, megnyílik egy küldetés. A déli boss legyőzéséhez (John Seed) pont egy légiharc vezet majd, szóval kösd fel a gatyeszt :DDD
    Ha nem mennek a küldik, fogadj fel a segítőket, baromi op mindegyik, kb megcsinálnak helyetted mindent, kivéve talán boomer kutya. Én ezért sem szeretem őket használni.

Outblast: nyugi, én is mindent kifogtam az admiral előtt :DDD . Az kéne még, hogy a társ utaztasson minket, akkor közben még a hajó mmozgását is bele kellene kalkulálni :D . Jobb ez egyedül, és simán kifogható, a lényeg, hogy ne húzd a zsínórt, ha kezd sárgulni engedd kicsit vissza, hadd vigye. Utána ha eltaláltad, merre rántja egy irányváltás után, akkor kezdd el megint visszahúzni. Játszani kell vele, nem fog olyan egyszerűen kijönni, mint a többi hal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés