Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos csak konzol only volt nalam, ezzel a jatekkal vettem meg az S-t. A vietnamos dlct nagyon birtam. Egyebkent Sajtbureszen es Bloomeren kivul nagy nyomott nem hagyott bennem a game.
Cirka 60 oram van benne a dlckkel ami nem tul sok. A vegeert nagy kar volt... -
Bird
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az utolsó négy hozzászólás alapján feltétlen....

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nah most viszont tényleg megtaláltam a megoldást. Egy Youtube videó keretein belül. Az FPS Lockot 75re kell beállítani. Nem csak hogy nem zuhan be az FPS, de 2K-nál is atomstabil a 60...
Gondolom én vagyok az utolsó aki végigviszi, de azért itt hagyom infóként, sose lehet tudni alapon. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos mégsem oldotta meg a problémát. Hiába veszem le 2K-ról FHD-ra, ahol akad a 60FPS, ott is bezuhan, és meg-meg akad, indokolatlanúl.
Ötlet? -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Frissítettem egy VGA drivert, és úgy fest ez meg is oldotta a problémát

-
Sirandrish
legenda
Heyho skacok!
Tegnap belekezdtem már én is ebbe az FC5be, de lenne egy kis problémám.
Az FPS néhány percenként totál indokolatlanul be-be zuhan ilyen 10-20 körülire, ezzel megakasztva a játékot. Csak egy pillanat az egész (Mondjuk egy másodperc), de akár videó közben, akár játék közben. Egyébként 50-60 között van az FPS, de totál random 1-1 secre bezuhan...tök idegesítő. Van erre valami megoldás? -
Trailblazer
veterán
Sőt, végig sem kell játszani. Ennél is van alternate ending, mint a FC4-ben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
felixo
őstag
Üdv !
1 kérdésem lenne Far Cry 5-el kapcsolatban :
Ha elsőként John`s Region-t csinálom meg, akkor vége is a játéknak ? -
dragonfx
veterán
sziasztok!
most kezdtem, el a játékot.tetszik.
brutál a grafika.
nekem hdr.es a tv.m és az rx bekapcsolt a tévén valami deep nem tudom mit (lg 4k.s tv.n tolom) még szebb lett.
hogy lehet craftolni nem jöttem rá.....
másik:
40-80 fps között mozgok.
mégis néha van hogy beakad.
lehet kevés az i5 vagy a 8gb ram? -
tonnni1
tag
Sziasztok.
Egy kis segítség szeretnék kérni, elakadtam annál a résznél ahol meg kell állítani a vízesést majd valahogy le kellene jutni a sziklák közé valami barlangba de mindig leesek, hogy lehet ott lejutni?
-
-
HANDO88
senior tag
válasz
batman91
üzenetére
Nono.Azért nem kicsit idegesitő hogy multiban is a sok csicska nyomul 100%-os fejlövéssel.
Szórakozni szeretnék nem pedig a sok csökött agyú láma célpontja lenni.
El sem birom képzelni hogy milyen IQ hiányos lény szorul arra rá hogy csaljon egy játékban.
A nőhöz menet meg majd 30 cm-es vibrátort visz?? -
HANDO88
senior tag
Hali.Benéztem ide mivel kedvencem a játék,3-4 oldalt vissza olvasva a csalásról értekeznek a lények,tényleg ennyik vagytok?
-
Danika1280
csendes tag
Üdvözletem a tagoknak ( mai nap regisztráltam ide a fórumra) és máris egy igen egyszerű kérdést tennék fel.
Kinek mi a véleménye a kooperatív módról illetve érdemes e úgy végigvinni a játékot ? Illetve lenne e valakinek kedve velem végigvinni coop módba ? ( most vinném végig másodjára, ahogy az összes eddigi elődjét)
-
ati3x
senior tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot. 60%-os akcióban. Ezer éve nem játszottam lövöldét, gondoltam megnézem mit fejlődött. Ja, néha lesz egy kis spoiler, de még csak az elején járok. Szóval, a grafika tényleg szuper (Radeon 580/ryzen 7 1700..). Váltakoznak a napszakok, szóval ez is frankó. De az időjárás eddig konstans. A környezet elég statikus, nem nagyon rombolható. Az ellenfelek... A standard harcosokból kb 3 féle van.. zombiból 2-3 féle. Ja persze ijász, meg lángszórós, legalábbis eddig.Szóval ez elég szegényes. A mésik nagyon zavaró, hogy az ellenfelek sokszor csak úgy "felbukkannak" a semmiből, kb mint a star trek teleportot használnának. Szóval elég gáz. Ha az út közepén lehajolva osonsz a déli napfényben, szinte meg sem látnak.. Vadállatok viccesek. egy medvébe beledurrantasz egy tárat 2 méterről meg sem érzi.. Ugyanez egy egy pumával. Egy farkas 5-6 lövés... Egy standard emberi ellenfél meg megfekszik sokszor egy lövéstől. Ha egy szarvas, a kisseb méretűt becelzol távcsövessel, és szíven lövöd, akkor csak rug egyet, aztán olyan sprintet lenyom, mintha mi se történt volna.. A kocsiból a pacákot egy sima fejlövéssel ki lehet szedni. Helikopterből viszont nem.. azt meg kell pumpálni rendesen.. Elrablások, no ez minek kellett? ülök a helikopterben olyan 100-200m magasan, és "elrabolnak" WTF? ráadásul nyillal lőnek le.. Szóval, kezedm unni!
-
batman91
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Baromi idegesítőek tudnak lenni az ilyen dolgok.
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom más járt-e így, de nekem van egy furcsa tapasztalatom az FC5-el.
Goldot vettem meg anno, és most volt (lett volna) időm kipróbálni a DLC-ket, elindítottam az FC5-t, ami szólt, hogy frissítés szükséges neki (NET framwork 2), és kérdezte, hogy letöltöm-e. (időközben votl Windows újratelepítés új hardver miatt, de a Uplay mappa külön partíción van a játékokkal, így az nem lett újra letöltve)
Mondom persze csináld, játszottam vele, majd a gép legközelebbi indításánál az egyik NET Framework-os fájlra (RegAsm.exe) vírust riasztott be a gép.
Mondom mi van??? Egy eredeti játék által letöltött MS keretprogram hogyan lett vírusos?
Mindenesetre semmivel sem sikerült megszabadulni tőle (MSIL/Kryptik.LOL), csak egy win újratelepítés segített
Mondom leírom, bár lehet csak valamit összeszedtem a háttérben és csak összekapcsolódott a kettő, de furcsa volt, hogy az éppen akkor telepített NET Framwork 2 fájlában van a vírus

-
törölt tag
válasz
KROK640
üzenetére
Horgászni nem nehéz,rá kell jönni csak hogyan...Én megnéztem 1 videót róla.Ha nem megy,addig van bőven feladat.
Írta valaki lesz másik Far Cry is az mikorra várható?
Itt az 5be bázisokat el lehet újra foglalni valahogy,vagy itt csak 1szer?4be volt 1kis zászló bázison s ott újra lehetett csinálni. -
Incubus
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Engem John területén 1x kaptak el - bunker
Jacob területén is 1x kaptak el, a Resistance pontok függvényében megy az egész, ha lassan halad a csíkod, tudsz barangolni, ha már 2/3-nál vagy akkor "Wanted" leszel. Én Jacob területén Fast travel-el el tudtam menekülni, de ha visszamerészkedsz, el fognak kapni egy idő után, ha 2 segítőd van, tudod késleltetni
ijászcsaj+sniper jó páros
Faith területe a csattanó maszlagos kábulda miatt nem nagyon jön be, meg a zöld zombis beütés miatt.
Ha rájuk lősz támadnak, én ha tehetem elkerülöm, így viszonylag nagy területet lehet bebarangolni -
VW
aktív tag
A problémám, hogy Faith első elrablásánál,
ki crash-elt a játék (valószínüleg megsérülhetett a mentés) ,és azóta nem rabol el, hiába végeztem el minden küldetést a területén.mikor le kell ugrani a szoborról,
Így nem lesz vele boss fight sem.
Valaki találkozott ezzel a jelenséggel? Újra kellene kezdenem a játékot? -
batman91
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát nekem nem sikerült őket elkerülni soha sem. Előbb vagy utúbb úgy is levadásznak.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Ez így nem pontos, mert elméletileg el lehet kerülni a vadászokat. Megszereztem Cheeseburgert, utána elkaptak. Végigszaladtam a kiképző pályán, már épp kirakott volna a játék a térképre, amikor összeomlott. Újraindítás után megint jöttek a vadászok, én meg elkezdtem lövöldözni rájuk. Az egyik visszalőtt egy nyilat, de félre mozogtam előle. Volt még kettő vadász a környéken, csak azok valahogy beakadtak egy vagonba, és nem tudtak rám lőni. Úgyhogy itt el lehettem volna egy darabig (fedezék is volt, helyem is volt mozogni, ha jött volna még 2 vadász), de egy idő után kibújtam, csak nem figyeltem a vagon mögöttiekre, és eltaláltak.
-
tamas.varga5
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszi! -
freeknight
őstag
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Nem nagyon pörög már a topik, itt inkább fognak tudni segíteni.
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok,picit off,bár Far Cry5-tel kapcsolatos. A játék telepítésekor a telepítő felméri a gép hardvereit és mivel csak a HD vga-t látja,nem engedi települni a gamet,bár rendelkezik egy GTX 1050 4 gigás kártyával is. Ezt tudom valahol változtatni?
Köszi -
Zozzz2000
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Na köszi a tippet. Megvettem a Deluxot,
Remélem lessz időm elkezdeni.
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok eltünt mentésre van valami megoldás ?
-
batman91
őstag
válasz
Incubus
üzenetére
Ha az adott területen megölted a vezért akkor felszabadul az a rész és többször nem kapnak el. Csinálni kell az ellenállás küldetéseit, azzal nyomod fel azt a bizonyos szintet, de mutatja is egy kis csík. El kell foglalni az outpostokat, kiszabadítani a rabokat, lerombolni bizonyos építményeket... ezekkel éred el az elrablásokat.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Végre egy megoldás, amivel működik a Uplay-es FC5 is.

-
törölt tag
Rendben,köszönöm szépen válaszod,sokat segít.

Nekem nagyon tetszik ez az 5is,talán sok autó(jobb zenék benne mint 4be),fegyverek stb miatt.Szóval amennyire tudom ki is szeretném játszani.
Azt meg jól gondoltam beleszámít a gyűjthető dolgok,akkor ami első régióba kezdődött többibe is ráakadhatok még.
Még1szer köszi!
-
gejala
őstag
válasz
üzenetére
A missionökbe beletartoznak az olyanok is, amiket a felszabadított outpostokon kapsz, illetve a hatféle gyűjtögethető dolog (lighters, comic books, vinyls, baseball cards, cheeseburger bobbleheads meg a nagy tóban a hordók) összeszedése is. Kellenek a rombolható dolgok is, pl Jacobnál a wolf beaconök.
Ha elintézted Josephet, akkor nem kapsz már új feladatokat és nem lesz elrablás sem. Nézd meg, nincs-e már felvéve jó pár side mission, amit nem csináltál meg.
Plusz minden területen van pár rejtett mission is, ezeknek neten utána tudsz nézni. Pl Johnnál repülj bele a nagy YES feliratba, Faithnél a filmrendező ad egy 2. missiont, ha odamész az első után és Jacobnál Ozhigwan Falls stashnél van egy teherautó roncs, ha lemész a vízesésnél. -
törölt tag
Üdv!
Ha valaki tud segíteni megköszönöm.Nekem tetszik 5 és ki is szeretném játszani minden feladatot.
Első régiót befejeztem ott 3maradt ki,de ha jól tudom vmit gyűjteni kell az lehet másik régióba keressem?
Második Jacob's is befejezve,megölve,de azt írja 26 Mission Completed 41ből,de nem látok újabb feladatokat,vagy majd beleakadok újra elrabolnak stb?Egyedül Nixon feladatok v "versenyek" vannak,de abból sincs annyi. -
freeknight
őstag
válasz
Zozzz2000
üzenetére
Standard: csak a játék
Deluxe: pár ingyen fegyver, harci helikopter, quad, egyedi színekben. Semmi olyasmi, amit ne tudnál megszerezni játékban, de pl a harci helikopter nagy könnyebség, hogy az elején elérhető, full ingyen.
Gold: mindent tartalmaz, amit a deluxe, plusz season pass.Ez a digitális kiadásokra vonatkozik. A dobozos verzióban egyedül a deluxe editionhöz jár egy térkép, és egy soundtrack.
Én ajánlom a deluxe verziót megvenni, ha a steam akcióról beszélünk, mert csak ~1500 forinttal több az alapnál, azt a kis aprópénzt megérik a játékbeli bónuszok.
DLC-k minősége eléggé silány, úgyhogy a goldot kihagyhatod, nem veszítesz semmit.
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok.
Segítenétek ?: mi a különbség a Sandard , a Deluxe és a Gold verzió között.
melyiket érdemesebb megvenni?
-
Komi28
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszi, megvan az egyik

-
Komi28
senior tag
Hello! A negyedik fegyverhelyet miként lehet elérni? Valami hadnagyot kell lelőni, de azt az embert hol találom? Köszi.
-
Incubus
tag
Far Cry5-Ben az Arcade-t nem tudom használni
Kell valami + regisztráció hozzá?
Az egyik körzettel lassan kész vagyok... (bal oldali) -
ace05
senior tag
Van valami könnyű módja, hogy
Lelöljem John Seed repülójét ? Egyszerűen kínszenvedés a repülő irányítása.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Ez a játék ilyen. Nyomasd 50 képkockával az sem rossz.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, vásároltam egy 6 gigás GTX 1060-as kártyát és a játék nagyon jól fut stabil 60 fps-el, viszont néhány helyen illetve a zombi módban amikor jön a horda, akkor beesik 50 alá is az fps.
Full HD, High beállításokkal játszok és figyeltem, hogy amikor beesik az fps akkor nem tekeri maxon se a VGA-t se a procit a játék. A konfigom az adatlapomon megtalálható. Nincs esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm előre is a segítséget!

-
Anulu79
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Megbosszulta a társa halálát.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Nekem pl. 28 napja van meg, mert akkor volt akciós, és akkor tudtam kifizetni az árát. Ja, természetesen még messze vagyok a végétől.
Viszont tegnap volt egy érdekes helyzet. Találtam egy helyőrség szerű barikádot, amit az ellenállók tartottak ellenőrzés alatt, csak éppen mindenki a földön feküdt. Kiírta a játék, hogy küldetés van a közelben, segítsek nekik. Megnéztem a térképet, küldetés sehol. Nem baj, felélesztettem őket. Közben jött egy fogoly szállító, kilőttem a sofőrt, meg véletlenül az egyik foglyot is. Kiszabadítottam a másik foglyot, az felkapott egy pisztolyt, majd vadul elkezdett lövöldözni. Körülnéztem, hogy mi van, szektások sehol, ez a barom meg szépen lelőtte azokat, akiket az előbb élesztettem fel...

-
Anulu79
addikt
Szerintem a háborgás jogos is meg nem is. Hiába 1 éves a játék vagy akármennyire régi akkor is lesznek olyanok akik még nem játszották végig. Nekem is vannak olyan régebbi játékaim amik félbe vannak hagyva mert még nem értem a végükre. Másfelől meg, hogy ha nem segítségre van szükség és fontos a játék akkor nem olvasom a fórumot, hogy nehogy olyanba fussak, hogy pl. lelövik a végét. De viszont akkor meg ne háborogjon senki, hogy ha olyat kérdetnek ami pl. már nem egyszer szerepelt a hozászólásokban.

-
batman91
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nehogy már még én legyek a hibás. Szerintem vissza kéne venni az arcból. Nem egy új játékról beszélünk, lassan 1 éves lesz.
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Azért szerintem 10 hónappal a megjelenés után inkább neked kéne visszavenni az arcból egy kicsit...
-
válasz
batman91
üzenetére
kurvára nem nehéz bazdmeg, csak használni kéne a kurv aspoilertaget!! így már rohadtul nem ütött akkorát, mintha nem tudtam volna előre. De kívánom még, hogy nagyobb élvezet ne is érjen az életben! Nem hiszem el, hogy addig ne lehessen bejönni egy játék topicjába ezért vagy azért, míg ki nem játszotta az ember, mert tele van ilyen seggfejekkel.
-
batman91
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nehéz lenne elkerülni a spoilerezést, mert már tele van a net az új rész bemutatóival. Abból pedig kiderül, hogy mi is az 5. rész rendes befejezése. De a kívánságod is teljesült:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom
atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom atom -
-
batman91
őstag
ÚJ FAR CRY BEJELENTÉS KÖZELEG!!!!
[link]Erre most nagyon kíváncsi vagyok.
-
válasz
Norby86
üzenetére
Szívesen. Ja, én is sima reggel vagyok fent. Nagyon jó modok / cheatek vannak mindenféle játékhoz, én innen szoktam böngészni. Garantáltan vírusmentesek és az esetek többségében működnek is.
VikMorroHun: az elég idegesítő egyébként, hogy benne vagyok egy küldetésben vagy épp repülővel megyek valahova, erre bedob egy átvezetőt, hogy elfogtak...
-
Norby86
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Közben sikerült.
Csak rá kellett simán menni a felhasználó készítésre. A trainer is szuperül működik, köszönöm! -
VikMorroHun
őstag
válasz
üzenetére
Hú, a konvojokkal én is megkínlódtam nemrég. Volt olyan, amikor megdobtam őket robbanószerrel, de engem is elkapott.
Többnyire RPG-vel lövöldöztem rájuk, ami vagy talált, vagy nem. Aztán raktam kettő közelség-érzékelő aknát az útra, de kikerülték. Ja, olyan is volt, amikor felrobbantottam az egyik kocsit, aztán jött az egy idióta átvezető, elfogtak, fegyver és lőszer nuku. Miután kiszabadultam, akkor se... -
Norby86
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nézem, de ez nem prémium tagsághoz kötött? A regisztrációnál csak ilyen fizetős opciókat mutat. Közben ezt is próbálnám letölteni: [link], regisztrálni engedett, de itt is prémium tagság kell a letöltéshez.
-
Egyébként másnak is villog / szétesik időnként a kép? Lehet, hogy már volt téma, de 1 hete van csak meg a játék. Valahogy ÍGY néz ki.
-
-
Norby86
őstag
Kicsit off, meg tudom nem szép csalni... de nem tud valaki egy normálisan működő trainert ami a cheateket jól kezeli? Már hármat próbáltam, de az egyik nem indul mert vírus figyelmeztetést dob fel a win 10, a másiknál a végtelen élet nem működik, harmadiknál meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Haditechnika, harcászat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cirka 60 oram van benne a dlckkel ami nem tul sok. A vegeert nagy kar volt...

de normál módban nincs az a játék amit ne tudnék kimaxolni .Ha nem sikerülne inkább nem játszanék vele,de magamat semmiképp sem szégyenÍteném meg egy sz@r csalással.
Szerintem minden úgy játszik ahogyan akar.