Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Én is próbáltam az előbb.
Játékból ha indítom, akkor nem ad be Multiplayer lehetőséget, csak bedob egy Solo térképet és kész.
De az előbb az egyik térkép esetén számolt. Utána többet se.
Szóval kész röhej ez!
Így sose lesz meg a 100 gyilkolás, most is kemény 1 óra alatt 3-mal tudtam növelni az értéket.

-
Ragnar95
félisten
válasz
RangerFox
üzenetére
Pont most volt ez téma pár hsz-el ezelőtt, nincs még semmi biztos infó. Nyári megjelenést pletykálnak az első DLC-re, de lévén hogy még hivatalosan nincs dátum, szerintem legkorábban június végén/július elején jön az első DLC.
-
RangerFox
veterán
Sziasztok!
Arról van valami hír, hogy a Season Pass-ban foglalt tartalmak mikor jelennek meg?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Konzolon (Xbox One) játszom kontrollerrel, ezért is írtam ravaszokat

Legtöbb játékban a ravaszokkal megy az emelkedés/süllyedés, ahogy autóknál is a ravaszokkal fékez/ad gázt az ember. Ehhez képest itt Xboxon az egyik ravasz (RT) a géppuska, RB a rakéta és A-B az emelkedés süllyedés. Általában LT-RT az emelkedés/süllyedés és LB-RB a lövés, ami szerintem sokkal kézenfekvőbb is. Ráadásul még csak átállítani se lehet az alap irányítást... -
hdekakas
senior tag
-
-
hdekakas
senior tag
Akkor ezért nem tudni még, hogy mikor lesz DLC. Pedig szokták már jóval előbb beharangozni hogy mikor lesz. Nem csak úgy egyik nap itt terem.

A Gyilkolások száma az Arcade PVP módban, valamint a halálok száma az megállt nálam 26 és 113 számnál.
Pedig az előbb is játszottam egy óra hosszát a multiban, sokat meg is öltem, sokszor meg is haltam.
Mi lehet a hiba hogy nem számol tovább? Vagy mit kell csinálni ezeknél? Gondolom hogy multizni kell. De mégsem változik a statisztikám. (100 player megölése kellene egy ubi achievement feloldásához.) -
S. Szabi
őstag
Arcad Multiplayert ptóbáltátok? Tegnap kipróbáltam, játszottam is pár órát, egész jó.
-
Ragnar95
félisten
válasz
hdekakas
üzenetére
Nincs még sajnos hivatalos megjelenési dátum a DLC-kre, sőt, én olyan ígéretet se találtam hivatalosan a Ubisofttól, hogy nyáron jönne az első, szóval csak reménykedhetünk, hogy nemsokára megkapjuk.
Lehet hogy a hőmérséklet nyarat sejtet, de ettől függetlenül a május még tavasz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenry: Wildlands után nagyon gagyi és logikátlan volt számomra a helikoptervezetés -
hdekakas
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én még nem játszottam ki, bő felénél vagyok, nyáron nem igazán játszok, inkább horgászok meló után.
De a heti kihívásokat mindig megcsinálom az Ubi XP-ért. Meg néha a három extra heti kihívásból is a könnyebbeket.
Helikopter és egyéb repülő irányítását én megváltoztattam, mert úgy nem boldogultam.Mikorra is várható, hogy megkapjuk az első DLC-t?

Csak annyi maradt meg benne, hogy "nyáron". Hát már itt nyár van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
batman91
őstag
válasz
Occon adom
üzenetére
Töröld a játékot, ez nem neked való! Ha már itt elakadsz mi lesz később?
-
Ragnar95
félisten
+1, összességében én is élveztem a játékot, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, illetve ha kijönnek a DLC-k újra előveszem majd, de az tény, hogy vannak benne hibák bőven, főleg a sztori volt óriási csalódás számomra.
Mondjuk emellett pl a helikoptervezetést se tudom melyik nagyokos találta ki, hogy a ravaszokkal lőjj és gombokkal kelljen fel/leszállni
-
hdekakas
senior tag
Ja. Enter = Escape
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem az escape gombot kell nyomni, hanem az entert, és akkor lesz escape a helikopterből.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Occon adom
üzenetére
dehogy azt kell
esc a főmenübe visz...itt egy video, ebben pl. entert kell nyomni yt video
-
Occon adom
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ESC-t írja ki ( PC ) csak arra nem reagál, , aztán felrobban a helikopter az elején

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Occon adom
üzenetére
nyomogasd a "use" gombot... pc-n ha jól rémlik akkor "E" vagy "F" gomb talán? de elvileg kiírja melyik gombot kell megnyomni
-
Occon adom
aktív tag
Üdv!
Kezdeném a játékot, fél órája megy a videó, most CSAK AZ ESCAPE gombot kéne megnyomni, hogy a derék csattot kikapcsoljam, de nem megy, mi lehet a gond?
Nem értem.
-
DrDobos
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja, azthittem van valami sorrend, hogy pl John, Jacob, Faith

-
DrDobos
őstag
John utan melyik a "level 2"?

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Lenry
félisten
senki nem fikázza.
leírtuk, megbeszéltük a negatívumokat, erre (is) való a fórum.én pl szvsz élvezettem játszom, de nem lehet elmenni amellett, hogy van benne egy csomó hülyén megoldott dolog, és az innovativitást sem vitte túlzásba a fejlesztőgárda.
Faith átvezetőit pl annyira untam, az értelmetlen zagyvát, hogy a legtöbb alatt a Facebookot nyomkodtam a telefonomon. -
Bird
addikt
Esküszöm nem értem mi értelme van nap mint nap idejönni és fikázni a játékot?

-
TTomax
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem gyorsan esni fog az ára,mert ha egyszer kitoltad akkor nem igazán van "újrajátszási" faktor.
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nyár végére kapható lesz 5 körüli áron.
-
wolfy26
csendes tag
Jófogáson láttam 10ért a játékot eredetibe viszont használt,szerintetek megvegyem?
-
DrDobos
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Legyoztem Johnt, es jott is a ket kuldetes

-
Ergo_Proxy
tag
Valaki csinálja ezt a robbantgatós live eventet, nekem csütörtök óta nem számolja a felrobbantott járműveket, megállt nyolcnál aztán szevasz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
turbokappa
üzenetére
inditsd a jatekot adminkent, elvileg megoldja
-
turbokappa
senior tag
Hi
Granit 20000000 hibával oda lett kb 7 óra játékom,tud vki esetleg segíteni?
Köszi. -
AD4MINATOR
nagyúr
Bár a story és a segítő karakter nincsenek kapcsolatba, azaz bármikor megszerezheted bármelyik segítőt a storytól függetlenül, de úgy néz ki néha mégse és ahogy látom az írásodból neked is bebugolt a játék.... nekem a pap nem volt a helyén, mert a story átugrotta az ő küldetéseit ugyanis túl hamar gyűltek össze a resistance pontok nekem is..... le kell nyomnod john-t és akkor talán ott lesz Grace a tempolom toronyban, meg Nick a hangár körül.
(nickhez a térképen lévő bal alsó hangárból kell ellopni a repülőt (ami az ő gépe, majd kiderül..) és elvinni hozzá, nekem úgy aktiválódott az ő küldetése de elvileg lehet úgy is elkezdeni ha beszélsz vele)
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Mar megvan az eleg resistance pointom Johnhoz, de elobb meg akartam szerezni Grace-t es Nicket. Viszont Grace nincs a templomaban, mindig amikor arra megyek csak enemyk vannak, viszont ott van Grace jele a mapon. Nicket ugyszint nem talalom, fogalmam sincs ilyenkor mi van. Otlet? -
capulet75
addikt
Az unalmassággal arra utaltam hogy konkrétan nulla innováció van a játékban. Egy ugyanaz a FC4, csak úgy hívják hogy 5. A sztoriban 10x ennyi is lehetne, a bossok szimplán unalmas seggfejek, minden redneck rettethetetlenül gázol a halálba, mindenki állig fel van fegyverezve. Lehet ezért van 5 dollárjuk. Fejbelősz valakit hangtompítós pisztollyal, és a mellette álló kb nyakig agyvelővel borított társa annyit reagál hogy: "hö?" Szal azt hiszem ez csak egy újabb bőr lehúzásának a klasszikus esete. Mint mondtam valszeg kijátszom, csak hogy meglegyen, de ez nem az a játék lesz amit mégegyszer előveszek.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Hát, mivel valójában a hangtompító nem annyira csendes azért, szóval így jobb is, távcsövessel úgy is messzebbről lősz, de hangtompítóval azért közelebb tudsz menni, hogy ne hallják meg. Íjjal kell menni, azt nem hallják meg.
Amúgy akik azt írják, hogy unalams meg ilyenek, biztos vagyok benne, hogy nem használják ki a játék adta lehetőségeket, hogy izgalmasabban csinálják benne a dolgokat...
-
capulet75
addikt
Elkezdtem én is a FC5-öt. Toltam ma vagy 10 órát, kicsit unalmas lett a végére. Semmi új nincs a koncepcióban, van pár ellenfél amit egy golyószóró vagy egy könnyű sniper rifle is alig visz. A scope szintén vicc, a legerősebbnél is 100 méterről egy ember feje 2x3 pixel. A küldetések többnyire unalmasak, minden fegyver drága, az ellenfeleknél meg van 8 dollár. A grafika elmegy, bár sok újat nem mutat, az AI elég sötét, semmit sem segít rajta a legmagasabb nehézségi szint sem, csak gyorsabban meghalsz. Az "új" skillrendszer jópófa, bár ez is ugyanaz séma, csak több. A járművek fizikája még mindig botrányos, a civilek meg ugyanolyan hülyék mint a 4-ben. Sokkal többet vártam a FC5-től, ez így elég halovány szerintem.
Mindegy, elpötyögök vele, aztán majd uninstall. -
sakto
őstag
Hello!
Azt tudja valaki hogy miért 40-50% csak a CPU kihasználtság,miközben a VGA meg 100% megy. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
ugye megmondtam?

egyebkent gyakorlatban annyi volt a kulonbseg, hogy anno FC3 es FC4nel is multigpun toltam es ott kellett AMDnel es Ubinal ket het mire ment rendesen a CF, az FC5nel elso napokban egyedul a parorankenti CTD emlekeztetett a negy indulasi bajaira.
2nek is megy a mai napig a multigpu tamogatasa egyebkent, csak ott mar inkabb art neki. vsync nelkul elszall par event szinkronizacioja, vsynccel meg 5760x1080on is henyelnek a kartyaim 2ds orajeleken kb.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
Faith a legszarabb régio
az ő motivációja a legnevetségesebb...
Ha kizoomolsz a térképen, akkor láthatod hogy az északi hegyes régioban van a legkevesebb teendő -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
amdryzen777
üzenetére
Ahogy Shadowguard is írja, a gondod az hogy nincs elég lázadó pontod (resistance point, RP), ezért nem haladsz a storyban.
Ahogy csinálgatod a mellékküldetéseket, meg ezeket a kis dolgokat amiket írt Shadowguard is (túszszabadítás, stb) úgy fogsz haladni.
21 küldetés még édeskevés, sokkal több van a játékban.
Mindhárom régióban lesz 3 főnők és még utána is lesz 1 nagy köcsög akit el kell püfölni így még messze vagy a végétől! Ha elakadsz küldetésekben, mármint hogy nem ad többet, akkor kevés a RP-d... -
Shadowguard
senior tag
válasz
amdryzen777
üzenetére
Szabadíts fel outpostokat, ments embereket, csinálgass melléküldetéseket. Kapsz értük RP-t (Resistance Point) és ha kigyűlik a csík akkor rögtön jönnek a főküldetések. Nekem pont a főszálból maradt ki egy csomó Johnnál, mert szépen alaposan felderítettem mindent és hamarabb kaptam a terület záró küldetését, mint hogy eljutottam volna Edens Fallba

-
amdryzen777
újonc
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyikben sem, igazából eddig folyamat adta a küldiket most pedig abbamaradt. Még elég messze van mindhárom boss. Esetleg van olyan dolog, amibe kötelezően fejlődni kell egy idő után, vagy beszélni valakivel, hogy újabb küldiket adjon? Még nem rég csináltam meg a drogos küldetést, mikor 5 kocsit és 5 hajót kellett likvidálni. Helikopterrel volt érdemes. Utána volt még kb 1 fő küldetés, és nem látok újat. :S Szerintem még eléggé az elején van. 21 küldi van teljesítve. Nem volt semmi boss harc eddig.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap végeztem Jacobbal is, még 7 küldetést kell összekaparnom a területén, aztán megyek tovább Faithhez. Hát izé... Csak nekem van olyan érzésem, mintha a két területet teljesen más csapat csinálta volna? Vagy ez lenne az utolsó terület a sztori szerint és a végére elfogyott a lendület? Alapból sokkal üresebbnek éreztem a területet, de a küldetéseknél is volt egy "csak legyen meg" érzésem (és alapból sokkal kevesebb RP is keleltt a továbbhaladáshoz, meg quest is kevesebb van). Holland Valleynál élveztem a felderítést, itt inkább csak bepattantam a kopterbe és azzal ugráltam a helyek között (és azokból tuti kevesebb van).
A kötelező elkapós missziók meg... Egyszer is sok lett volna, de háromszor... Szigorúan véve négyszer... Valaki nyugtasson meg, hogy Faithnél ezekben is lesz legalább annyi ötlet, mint Johnnál volt (arról nem beszélve, hogy ott legalább csak kétszer játszották ezt el). -
amdryzen777
újonc
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha jól számoltam mindössze 21 küldetés van meg. Újat nem dobott be. A térkép sem jelez semmi újat.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
amdryzen777
üzenetére
és mindhárom régióban legyőzted az adott főnököt?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
pedig megy az SLI, csak itt a tesztben mar nincs GPUlimitje ahogy nezem, 150%on teker egyutt a ket kartya.
nalam megvan a 2x390X tempo (290Xet mar nagyon nem nezi senki, nekem meg kb ref 390X szinten vannak a kartyak, 4GB mem meg eleg).
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap majd három óra szenvedés után meglett. Végül az vált be, hogy félretettem az egeret. Lehet csak én éreztem úgy, de van egy olyan megérzésem, hogy ha nem egyenesen előre nézek akkor máshogy reagál az irányítás. Érdekes módon úgy elsőre meglett, pedig előtte a hídon is csak mutatóban jutottam át. A legjobb az volt, mikor simán elszálltam fölötte (azért az S is emel rajta).
Mondjuk nem lenne rossz, ha ezt a hülye ruhát lehetne simán egérrel irányítani... Ugyanez igaz a repülőre is, annak is elég f*s a kezelhetősége. Nem emlékszek már a Wildlandsben pontosan milyen volt, de abban biztos vagyok, hogy ott szerettem repkedni. -
törölt tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Gyűlöltem őket, de amikor meglettek, akkor kellemes sikerélmény fogott el. A titka az egésznek, hogy nagyon kicsiket kell manőverezni.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Háát, pedig kettő is van mindkettőből

Annyira azért nem vészes, ahogy írtam egy másik kollégának is: "Az a lényeg, hogy mindig csak szép finoman kell nyomni a gombokat, nem egyből hosszan, esetleg nyomogatni. S-el emelkedsz, W-vel meg lefelé, mintha repülőt vezetnél. Sokkal nem is másabb, csak annyi, hogy kisebb, és nem akad fel a repülő szárnya fában, falban, hídban, stb-ben.."
Annyi, hogy az S nem igazi emelkedés, inkább amolyan szinten tartás.
Először én is szívtam a repülőssel vagy 2 órát
, kikapcsoltam, majd másnap másodikra meg lett 
-
Shadowguard
senior tag
Erre a Clutch Nixonos wingsuitos istenverésére nincs valami tipp? Már a repülőssel is szoptam másfél órát, de ennek konkrétan a kitalálóját verném agyon egy lapáttál. Este nyolc óta ezzel szenvedek, de szerintem még a feléig sem sikerült eljutnom ezzel az irányíthatatlan szarral.
Az a baj, hogy én szeretek mindent összeszedni meg megcsinálni, de ez képtelenségnek tűnik. Komolyan gondolkozok rajta, hogy letörölöm a francba
A legjobb mikor ki se nyílik ez a szar...
-
S. Szabi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ugyanaz, semmi extra. Lehet ő azt a régiót hagyta utoljára, azért írta úgy.
-
-
törölt tag
Leteszteltem a játékot 1080ti vs 1080 sli 3840x1080.
A játék fejlesztők nem nagyon foglalkoznak már az sli-vel.
[link] -
S. Szabi
őstag
Most vettem észre, hogy Faith területén egy valami elmaradt, de nem mutat semmi küldetést, így 42/43. Utánanéztem, meg lett, elég sokaknál szintén ez volt a gond!
Ami elmaradt és nem mutatja a térképen,
a filmes csávó Guy Marvel-nél kell keresni, Grimalkin Radon Mine, közben már be lehet menni a bányába, ott vár! -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Úgy értettem, hogy ha a játék megy csak bizonyos dolgok nem, pl. amiket írsz akkor valószínűleg a játék-fájlaiban van hiba.. Ha eredeti a játékod, >> verify files vagy tedd fel újra a játékot (mentésed megmarad elvileg).. ha pedig torrentes, kalózverziód van akkor rossz verziót szedtél le (de pl. a cpy-s jó)
-
S. Szabi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor a kutya lesz a bug, nem a tehén!
Egy volt a pulykáknál, egy a siló tetején, egy a tehén mellett, meg egy a kutyánál, igen...
-
polgi803
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A térképet nézd...mögötted van az utolsó fennt a siló tetején egy madárfészekben...ja már láttad.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
S. Szabi
üzenetére
Nekem a kutya nem jött, pedig nappal és este is körbe-körbe szaladgáltam a mezőn
valamiért nem akar bespawnolni a kutyus...ezért gondoltam hátha a tehén alatti lesz az utolsó.Valahogy rákéne bírni a játékot, hogy bespawnoljon a kutyus szájában a gömbbel

A neten rákeresve többen panaszkodnak a tehén alatti gömbre....gondolom sokan úgy gondolkoznak mint én, hogy ott világít és búg valami, akkor valszeg azt kéne felszedni...
Ugyanis a tehén mellett tényleg volt 1 gömb, amit sikerült nekem is felszedni. A többi: egy volt a tyúkoknál/pulykák, 1 a gabonatároló tetején -
S. Szabi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ahogy nézem videókban, mindenhol világít a tehén alatt, de a gömb mellette van. Nem lehet, hogy nálad máshol van, vagy ilyesmi? Nem a tehénnnél? Nem emlékszem nálam hogy volt, egy volt a fenn, egy a kutyánál, a harmadik már nem tudom. Esetleg kilépni a küldetésből és újrakezdeni? Utolsó checkpoint betöltés, vagy meghalni? Hátha...
(#703) Oposzumtoszó: Igen, ez inkább ilyen poén lesz, hogy megvizsgálták a tehenet is az űrlények, vagy ilyesmi, elég sok ilyen hülyeség van, hogy a teheneket viszik el

-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem azt kell felszedni. Az nekem is ott volt. Szerintem az valami dísz.
-
S. Szabi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És nem lett arréb tolni, robbantani, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)