Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Wingsuitos még oké, de a repülősben mi a nehéz?
Egyébként a titka az, hogy hagyhatsz ki pontokat, pl a siklóernyősnél nem kell átevickélni a híd lábainál, szépen el lehet szállni felette, bőven időben leszel. Sőt, én azt hiszem, a sikeres próbálkozásnál még ezen kívül kihagytam egyet.
-
skul0
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Épp az előbb csináltuk meg Coop-ba. A megölés módja a lényeg ahogy a kolléga is írta. Fegyver, traktor, molotov, azt hiszem nekünk ezek jöttek be.
-
Oposzumtoszó
senior tag
Na sikerült a herés küldi. Valahogy hozzám kerültek a herék. Nem is kellett felvennem őket.
-
STC Speed
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én kígyóval is találkoztam

-
Oposzumtoszó
senior tag
Nos, első alkalomnál, mikor eljutottam a karámhoz, lelőttem a lakatot, kijöttek a tehenek. Megszólalt a zene, jött az akció és az első bikát le is szedtem.
Amikor odamentem a tetemhez, nem engedett semmit csinálni, azt írta ki, hogy Loot(Loot full).
Pedig teljesen üres volt, se bőr, se magazin, se terkép nem volt nálam.Eljöttem, gyorsutaztam, visszamentem. A karám megint zárva, de hiába lőttem a lakatot, hiába dózeroltam le traktorral, nem jönnek ki a tehenek.
A számláló meg azt mutatja, hogy egy bika már kész a háromból.
De nincs nálam golyó.
-
sqpp
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Olvastam, először nekünk is bugnak tűnt, de nem az volt. Mit ír a küldinél? Van egy rész amit asszem simán kell bedarálni a traktorral, aztán van egy rész mikor kufirc közben kell megölni és van 1 molotovos roston sült tökös rész.
Đusty
De, még szép
-
sqpp
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
xd cyber tud képet küldeni hol keresd, nekem valahogy 2x is megjelent 2 is, de neki csak pulykák.
-
Đusty
addikt
Mi kell ennél a játéknál a 100%-hoz, ugye nem kell minden halból fogni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Azt még én sem, a sas volt még ennyire rare, eddig egy helyen volt, de oda párszor vissza kellett menni, hogy lelőjek egyet is. Aztán máshol amikor meghallottam a jellegzetes hangját, akkor megvártam amíg betámad és így kvázi hamarabb meglett a 3 sas kill is.
Egyébként elég sok pénzt össze elehet szedni ezekből az állatbőrökből, elég ha egy szarvasokkal teli helyen elkezded dobálni a csalit, mindig jön egy puma, nagyon hamar össze lehet szedni a 10-et. Kiváló hely erre a sas hely a John területén, mert ott meg mindig megjelenik egy mobil árus, így azonnal el is lehet adni a cuccot... -
shotika
őstag
Na, végigvittem!
Egy kis statisztika:
- 22 óra alatt majdnem kimaxolva. A farkaslyukakból néhány, a shrinekból 4 hiányzik, de mivel ezeket nem pakolássza csak úgy ki a térkép, fogalmam sincs hogy merre lehet a maradék.
Pray és Spray (repülőgépes challenge) és a Lord of the Wings challenge-t nem csináltam meg, ezekhez nekem nincs már idegrendszerem (a repülőgépes 2x majdnem meglett, és mindig az utolsó pontnál repültem neki vminek...)- 1724 embert nyírtam ki
- 772 fejlövés
- 15 halat fogtam
- 42 túszt szabadítottam ki
- 35 kihívást teljesítettem
A játékot kb végig élveztem, viszont a terep nagyon egyhangú tudott lenni, illetve a küldetések során is a legtöbb elég önismétlő volt. Nincsenek igazán gyönyörű helyszínek, mint a Far Cry 4-ben, illetve a történetvezetés a Far Cry 3-ban sokkal erősebb volt (de jobb mint a 4-ben).
Hiányoltam az időjárás effekteket, nem volt se vihar, se eső semmi egyéb.Hiányoltam azt is, hogy - bár az jó, hogy a tesókat bármilyen sorrendben likvidálhatod - viszont ezek egyike sincs hatással a másikra. Ha megölsz egyet, a többi számára, mintha mi se történt volna. Nem lesznek keményebbek vagy bármi ilyen.
Nem értettem miért van minden házban lehetőség belépni az arcade részre, ha az a menüből is bármikor elérhető.
Mindent összevetve azért egy remek kis játék ez, de sokkal többet vártam tőle 4 év után. Rengeteg a bug, a mesterséges inteligencia néha csapnivaló, a fizika néha elég érdekesen viselkedik, illetve semmi igazán innovatív dolog nem került bele.
Még egy apróság, miután összekerültem az atyával, végetért a játék és nem tudok visszalépni a játékba. Ugyanúgy a végére rak, lemegy a credits is ennyi. Maximum új játékot tudok kezdeni.
-
cyberkind
félisten
Rajtam kívül másnak is nehéz nyulat vadászni?
-
STC Speed
őstag
Ok nem figyeltem eléggé, mi ez hogy elfognak de nem lőnek le? túszként próbálkoznak,hogy az usa ne avatkozzon bele a dolgukba,mert lelőnek engem? vagy mi az oka,hogy szenvednek velem a vezetők?

-
shotika
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Lord of the Wings... Nem tudom mikor lesz lelkierőm újra nekiállni, hogy sikerüljön...

-
Đusty
addikt
Ezt a "Collect Meat from Antlered Roadkills" küldetést elmagyarázhatná valaki, hogy kell megcsinálni.
-
Outblast
tag
válasz
freeknight
üzenetére
a panaszkodás mindig bejön
általában utána sikerül
mint ahogy ez is, de azért több mint fél órát elbohóckodtam vele 
@Buherka: lehet választani vásárlásnál, hogy dollárban vagy silver bárban akarsz fizetni. Ha dollárban fizettél nem is fog csökkenni a silver bar mennyisége

-
buherka
addikt
Nálam van egy pozitív bug...
Van az a Silver Bar a játékban ami többnyire a páncélszekrényekben van elvétve a játékban, amiből az extra egyedi cuccokat tudok megvenni....fegyverek, ruhák stb.
Már orrba szájba megvettem minden egyedi fegyvert meg ruhát, de a játék nem vonja le a Silver Bar-t, csak a simma dollárt. Silver Bar számláló nem változik vásárlás után.
Persze jó magyar pénzért felajánlja hogy lehet vásárolni...persze úgy sem tenném, mert ez számomra bazi csalás.
Nálatok mi van...?
-
freeknight
őstag
válasz
hdekakas
üzenetére
A kék ikonokhoz tudsz gyorsutazni a játékban (ami úgy néz ki, mint egy pötty google mapsen). PS4-en a négyzet gombbal.
Azt, hogy megnézd, hogy állsz, zoomold ki teljesen a térképet, és akkor minden területen látni fogod egy sárga csíkon, mennyi kell még, hogy megtámadhasd a boss-t. Ha eléred a maxot, megnyílik egy küldetés. A déli boss legyőzéséhez (John Seed) pont egy légiharc vezet majd, szóval kösd fel a gatyeszt

Ha nem mennek a küldik, fogadj fel a segítőket, baromi op mindegyik, kb megcsinálnak helyetted mindent, kivéve talán boomer kutya. Én ezért sem szeretem őket használni.Outblast: nyugi, én is mindent kifogtam az admiral előtt
. Az kéne még, hogy a társ utaztasson minket, akkor közben még a hajó mmozgását is bele kellene kalkulálni
. Jobb ez egyedül, és simán kifogható, a lényeg, hogy ne húzd a zsínórt, ha kezd sárgulni engedd kicsit vissza, hadd vigye. Utána ha eltaláltad, merre rántja egy irányváltás után, akkor kezdd el megint visszahúzni. Játszani kell vele, nem fog olyan egyszerűen kijönni, mint a többi hal. -
Outblast
tag
válasz
freeknight
üzenetére
minden más halat lazán kifogtam eddig, de ez az istenért nem akar kijönni... gondolom a coop miatt csinálták ilyen szivatósra, hogy a társ vigyen minket a csónakkal a hal irányába... és persze a jobb botot is csak akkor adja meg ha kifogom ezt a .... halat.
-
hdekakas
senior tag
Valamelyik főellenség ellen mikor lehet harcolni?
A déli területen már csomó mindent megcsináltam, és kellene hogy legyőzzek egyet, mert akkor tudnám az életerőt is 250%-ra feltolni.
De nekem egy csomó küldetés nem megy, a repülőt nem tudom irányítani, stb.
Meg mikor érhető el valamelyik területen a gyorsutazás lehetőség? Alig 1-2 van a térképen, így 2000 métereket futkározhatok. -
Outblast
tag
Ezt a catch the Admiral küldit jó nehézre csinálták...
A leghosszabb fárasztásom ~10 perc volt és mikor már majdnem a csónaknál volt a hal fél sec alatt piros zsinór és már be is szakadt .... -
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Hát ezt a küldetést nem biztos, hogy meg fogom csinálni, nekem itt a bug. Mostmár a tehenek sem akarnak a karámból kijönni, hiába lövöm le a lakatot.
Remélem ezt majd egy update orvosolja. Valaki járt így?
-
Oposzumtoszó
senior tag
Én a bikaherés küldetésnél vagyok gondba. Mikor el akarom venni a golyókat, azt írja tele van a hátizsákom, de üres.

Nem tudom hogy fogom megoldani...
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Tegnap megvettem steamen. 1-2-3 rész megvolt a 4 kimaradt az életemből. Ez nagyon tetszik. A grafika meg a játékmenet is nagyon bejött. A kis arcade játékok is, nekem half life 2 utánérzést adott az első arcade pálya ugyanis teljesen olyan volt a környezet mint a HL2 elején. Legalább is engem arra emlékeztetett. Menteni hogy kell? Mert a menüben lévő save gomb az nem működik. -
freeknight
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
De van, nekem meg a sniper csajszi ikonja ragadt be. Picit zavaró, de ez legyen a legnagyobb bug

-
Anonymus23
veterán
Megvettem én is, csak nem bírtam magammal.
John területét megcsináltam, tényleg igaz, hogy eleinte káosz a térkép, de mostanra kezdem átlátni igazán.Viszont nekem bugos, mert egy mellékküldetés, amikor a repülős csávó segítséget kér, annak az ikonja beragadt a térképre, és mindig segítséget kér, hogy nemsokáig húzzák már a szektával szemben.

Másnak nincs ilyen? -
Đusty
addikt
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Én nem is értem, hogy játékos topikban ez miért nem alap.
Bár én nem vagyok érzékeny rá elvégre ez eleve arra van, hogy a játékról beszélgessünk, nem zavar ki mit ír. -
Oposzumtoszó
senior tag
Már fentebb is felvetették, szeretnénk kérni egy spoiler gombot, ha lehet. Szerintem jó lenne kitárgyalni pár küldetést, de ez nyíltan nem lenne fair azokkal, akik most kezdik a játékot.

-
sittes79
addikt
Van egy ilyen promocio, nem tudom itthon van e ilyen, de aki esetleg tervez mostanában vásárolni vinyót annak érdekes lehet.
-
Tam1878
csendes tag
válasz
freeknight
üzenetére
Én mondjuk annak az információnak a birtokában voltam hogy se xp, se semmit nem kap a hosthoz csatlakozó második játékos. Ez volt talán az igazán rémisztő az egészben, de jobban utána olvasva, meg a leírásod alapján egy kicsit árnyalja az elsőre kialakult képet bennem.
-
freeknight
őstag
Igen, ez igaz, a coop partner tulajdonképpen egy "gun for hire". A főszereplő a host, az ő játékát játssza. Ez egyébként nem egy rossz dolog, nem kell mindig egymásra várni, és szigorúan együtt haladni, meg nem is kell minden kis fost együtt csinálni, mindenki tud haladni a saját játékában. Persze megértem ha nem tetszik.
Oposzumtoszó: tegnap éjjel győztem le John-t, megmaradt minden más küldetés a szektorban, csak már az ő feje ki van húzva a térképen, ennyi változott

-
Oposzumtoszó
senior tag
Biztosan láma kérdés lesz, szóval elnézést előre is!
John zónájánál ténykedek, outpostok felszabadítva, sok mellék küldetés megcsinálva, viszont a főkúldetésekkel eddig nem nagyon foglalkoztam, de már megöltem John-t, éppen menekülök ki a bunkerből. Ha ezt a küldit megcsinálom, a többi még függő főküldetés a zónában megmarad, ugye?
-
Tam1878
csendes tag
Sziasztok!
Igaz az, hogy ha coop-ban akar játszani az ember, akkor a hoston kívüli másik személy miután kilép a játékból olyan, mintha nem lootolt volna semmit és gyakorlatilag "nullán" áll, ha újra single playerben akar játszani?
Érdekel ez a játék, vagyis leginkább a coopos része a történetnek, de addig nem szeretném megvenni, amíg ez a probléma fennáll.
-
RudY
addikt
válasz
hdekakas
üzenetére
Ubisoft Club statisztikáját használd inkább.
Aki esetleg kételkedne a konzol és a kontroller használhatóságában:
Kb. 30%-nál tartok a küldetésekkel, kicsit sem sietek ezekkel, inkább tápolok és civileket mentegetek, hogy a komolyabb eseményekre felkészüljek. Szerintem abszolút reális lett a nehézsége, nem turistaként megy oda a hero, és nem is csak norriszként.

-
hdekakas
senior tag
Köszönöm a tanácsokat, majd még próbálkozom a játékkal.
Esetleg még ötleteket elfogadok, mit érdemes fejleszteni, venni, stb.
Akkor nem vagyok egyedül, akinek az új stílus nem jön be.
Igen, semmilyen időjárási elem sincs, vagy süt a nap, vagy sötét van oszt jónapot.
Amúgy nekem az egész statisztika rész bugos, minden nullás, mintha még el se indítottam volna a játékot.

-
antikomcsi
veterán
Valószínű velem van a baj, mert ez az új térkép jópofa ugyan, de egyszerűen nem tudom megszokni, és áttekinthetetlennek tűnik. Legalábbis az eddigiekhez képest. Remélem megszokom még pár óra alatt, mert így nehéz lesz.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
hdekakas
üzenetére
Eleinte káosz volt nekem is, de már kezdek belejönni az értelemezésbe.

John területének felszabadításával lassan végzek. Bár először a bunkereket, rejtekhelyeket derítettem fel, elfoglaltam az outpostokat, csináltam a mellékküldiket.
Már nagyon keményen vadásznak rám, a karakterek is durvábbak akik jönnek.
A pénzszerzés viszont nehezen megy, annak ellenére, hogy a terület eddig fellelt összes Prepper Stash küldetéset megcsináltam. -
shotika
őstag
-
freeknight
őstag
Kösz a repcsis tippeket, az lmg-k tényleg hasznosak ellenük, csak kontrollerrel nagyon nehéz őket eltalálni
.Na nekem is megvan az első boss, John Seed (vele kezdtem, mert meg kellett menteni Pocahontas őrmestert
). A bunki vége eléggé megizzasztott, de legalább rájöttem, hogy a potion-ök eléggé hasznosak tudnak lenni.hdekakas: nekem csak egy bajom van, hogy tényleg 100 méterenként van legalább egy ellenfél az út mentén. Sokkal jobb lenne, ha nyugisabban lehetne kocsikázni és felfedezni.
Ha meg nehéz, ott problémák vannak, mert egyáltalán nem nehéz játék
Ami még hatalmas hiányosság, de csak most tűnt fel, bő 20 óra játék után: nincs eső, sőt, semmilyen időjárás effekt. Ez azért elég wtf.
-
warcat
veterán
válasz
hdekakas
üzenetére
Semmi ilyesmit nem tapasztaltam,hard fokozaton az egyedüli nagy szívás az eleje(menekülés) volt amíg nem férsz hozzá a perkekhez.
Az elején nulla fejlesztéssel ne akarj Rambózni,tessék lopakodni,fedezéket használni, a forgalmas utakat elkerülni.Távcsővel (alapból z) bejelölgetni az őröket,merre járnak, vagy ott a kutya rá.
+50%-ot ad a hp perk szintenként, már a 250% is túlzásnak érződik,nehéz meghalni.Egyébként az npc társ ha nem lövik szitává feléleszt, nehezen hiszem el,hogy ez tényleg ennyire nem menne.
-
hdekakas
senior tag
Csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy ez nekem nagyon nem jön be.
Tavaly ősz óta napi szinten vártam az új Far Cry-t, számoltam vissza a napokat.
De ez a rész nagyon nem jön be.
Egy nagy össze-visszaság. 50 métert nem lehet megtenni és harminc ellenség jön nekem a létező összes vízi, szárazföldi és légi eszközzel. Ha időben el kezdesz szaladni, akkor még talán meg lehet úszni. Kiállnuk ellenük? Lehetetlen. Mindenféle küldetések egyszerre, de (tudom, béna vagyok ezekben a játékokban), de szinte egyiket se tudom megcsinálni. Két lövéstől meghalok, minden outpost meg tele ellenféllel, ráadásul azonnal beriasztanak és jön a többi száz.
Van egy nagy térkép amin bármerre szaladgálhatsz, de sose tudod, milyen event fog előbukkanni, és annak mi lesz a nehézsége.
Ez nekem egy nagy katyvasz.
-
Lomha 8V
addikt
A szekta vegzálása tényleg nagyon durva. Megálltam egy random útszéli ház mellett, megnézni mit lehet összeszedni. 5 perc múlva minden háborúk anyja volt 1 km.-es körben.
-
warcat
veterán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Az első zónámat (John) még végigtalpaltam/kocsikáztam de már mindenhova (felfegyverzett) helikopterrel megyek, az outpostokat is azzal szabadítom fel, fentről legéppuskázok mindent, viszlát

Egy kicsit figyelni kell a szektás gépekre de igazából fair a dolog mert bár gyorsan kilőnek, de ők is ugyanolyan sérülékenyek mint te.A lángvágóval meg kipofozom a kisebb sérüléseket. Ami rohadtul idegesítő,hogy a nyomi npc-k simán elviszik a gépedet amit leparkoltál ,eléggé nevetséges, itt mindenki titokban helipilóta

-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Én mióta nagy népszerűségnek örvendek, amennyire csak lehet gyorsutazok, vagy autóval megyek, vagy a fák rejtekében gyalog. Az autóban mondjuk kiszúrnak, de nagyobb a túlélési esély.
Elvileg csak az adott terület 100%-os kipucolásáig tart a nagy hajtóvadászat.

warcat: A guggolást kipróbálom, köszi a tippet.
-
warcat
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Amikor berregnek feletted, legyél guggolva, az a lopakodás megfelelője.
Az LMG-k (M60, M249) is gyorsan hazavágják őket.
Nem volt velük gondom ,pedig hard fokozat. -
freeknight
őstag
A repülőkkel mi az istent lehet csinálni? John területén már annyira utálnak, hogy tele van velük az ég, és állandóan kiszúrnak. Nick is csak le tudja őket foglalni, előbb utóbb őt is leszedik, és csakb3 rakéta lehet nálam
-
Đusty
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Csak azt írd meg, hogy 100%? És ha igen hány óra volt?
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Nemám valaki elspoilerezi, legalább pár hetet várjatok már

-
szallasi007
őstag
Végigtoltam faja volt
Vége meg REALLY? -
VincentVG
senior tag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
pc-re nyito nap, szval valszeg nincs mar nagyon mit tenni.
nem tudom, elkapkodtam, egy far cry-t sem toltam vegig, de valahogy itt a korites behuzott,
de ez nalam nem ert meg full arat...nehany ora es 5-10 kuldetes utan mar eleg is volt...u.i. az a baj h en a red dead 2 re keszultem mar itt a Q1 vegen, de hol van az meg..

-
VincentVG
senior tag
Nekem valahogy nem mukodik a vilag, tobbet vartam.
Nem mondom h rossz, mert ez legalabb egy korrektul optimalizalt ubisoft game, mar ennek is lehet orulni...
gondolom refund, vagy atadasa valakinek a digital verzio teljesen lehetetlen igaz
-
sz.atesz89
tag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Helló! Hogy lehet multizni vele látom készülnek a pályák, vannak cs-s pályák cod-sok.
-
Oposzumtoszó
senior tag
Na majd én is keresek egyet. Jó pénzt adnak a tolláért?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Már hármat lepuffantottam.

-
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Nekem a sniperes társamat kinyírta

De igazából könnyű lelőni. -
Oposzumtoszó
senior tag
A hírhedt pulykával találkozott már valaki? Akarom mondani megküzdött vele valaki?

-
mrgregoryan
tag
ja bocs.
anyi még, hogy PC-n játszanék Copot, ha valakinek van kedve csatlakozni.
Uplay név: mrgregoryan -
sqpp
őstag
válasz
STC Speed
üzenetére
Annál viszitek a játékot, ahova csatlakoztok, tehát oda-vissza. Ha például lerombolod a szobrot x1 embernél és az x2 csatlakozik, akkor ő lerombolva látja majd, viszont ha megfordítod, akkor nem lesz.
Küldetések ugyan így, tehát igazából úgy van megcsinálva, hogy legyen értelme.
-
RudY
addikt
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Ráfutottam, hogy egy medve összeveszett egy bikával a mező szélén
Komoly játszma volt, kellett volna a bunda, de végül a bika kergetett meg rendesen... ha nem jutok el az autóig simán legyalul 
-
mrgregoryan
tag
Sziasztok!
du 16h után esetleg valaki COOP?
eléggé az elején vagyok még.. -
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Viszont az ellenfelek okosabbak mint GR: W-ben. Jobban fel is fedeznek téged, előbb meghallanak, meglátnak, stb. Sőt, engem pl sokszor barangolás közben előbb látnak meg, minthogy én észrevenném őket...
Ami engem inkább elszomorít a GR: W-hez képest, hogy a táj sokkal kevésbé változatos. Ugyanabból a fából van lerakva 20 millió, oszt ennyi a térkép. Értem, hogy ez Montana, de azért na, kicsit egyhangú, hogy akármerre mész, "ugyanazt" látod.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Hát a Gold a 20% kedvezménnyel majdnem annyi mint a normál normál áron, és a nagyobb összegből a % nagyobb expicit összeg, és ismerve magamat, úgyis meg szoktam venni az SP-t is

-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem is arra hajaz egy picit. Bele lehet futni, hogy megtisztítasz egy pontot, elkolbászolsz párszáz meterre és mire visszamész megint ott vannak. Ráadásul ugyan azok a karakterek.
En goldot vettem, digitálisan, de erről meg nem tudok nyilatkozni. Majd a dlc-k ből elválik. :-)
-
Anonymus23
veterán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Ez olyan Wildlands szerűnek tűnik egy picit, de akkor ugyanolyan repetitív minden benne mint a Wildlandsben?
Megvan az Origins is, ott is voltak tökre hasonló küldetések, de legalább a side questek nagyon sok esetben sztori szinten teljesen mások voltak, így viszont legalább érdekes is volt.A SeasonPass (vagy gold) ad hozzá annyit, hogy megérje?
-
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nagy FarCry fan vagyok, az összeset kijátszottam, nem is egyszer.
Nagyon jó lett ez a rész, de más mint az eddigiek!
Túl nagy a szabadság, ami nem feltétlenül probléma, csak könnyen bele lehet szaladni lehetetlen küldetésekbe. Az meg, hogy random a nyakamra zúdít egy száadnyi ellenséget, egyenesen sikítófrászt tudok tőle kapni! Sokkal durvábban spawnolja őket, mint a második részben, legalább is szerintem.
Olyan érzésem van, hogy nem lehet szépen sorban haladni, mert rádborít egyből egy rakat tennivalót.
A fejlesztési rendszer se szépen sorjában halad, azt fejlesztheted, amihez kedved, illetve pontod van. -
Anonymus23
veterán
Kérdezném akik már tolják ezerrel:
Nekem aki nagyon szerettem az FC3-at (többször végigtoltam), FC4 is bejött, a Primal nagy csalódás volt, mennyire ajánlott vétel az FC5? Ha már legalább olyan mint az FC3, akkor számomra best buy lenne, de nem teljesen jött le, hogy mennyire.
Köszönöm a visszajelzéseket!Egyébként HRK-n ~14000 a normál verzió...
-
hdekakas
senior tag
Azt lehet valahonnan tudni, hogy melyik outpost vagy küldetés milyen nehézségű?

Sehol nem látom. Nekikezdek valaminek úgy 1,5 órányi játékkal a game-ben, és jönnek nekem kutyákkal, helikopterrel, pajzsos katonák tízessével, lövök bele négyet, meg se kottyan neki, ő meg kettőt belém és megpusztulok.
Honnan lehet tudni, hogy merre fele menjek, melyik területeket érdemes csinálni a szintemnek megfelelően?
Csak az íjászlány van még a segítségemre, de az rohadtul nem csinál semmit, csak jön utánam. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Gondolkodom rajta, hogy be kéne zsebelnem ezt a gamet annak ellenére, hogy az előző 2 rész nekem csalódás volt...
FX 8320-as eight core procim van, 12 GB ram meg R9 270X OC VGA-m.
Véleményetek szerint, ezen a konfigon elmegy élvezetes formában a játék?
Ha steam piacból szerzett online pénzből veszem meg a játékot, akkor is vissza tudom igényelni 2 óra múlva a pénzem?Köszönöm

-
Zsohi
őstag
Közben sikerült megoldani. Tanácstalanságomban letiltottam minden egyéb hangeszközt és jó lett.

-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Tudja valaki miként lehetne a játékot rábírni arra, hogy 5.1-ben szóljon? A windows megfelelően van konfigurálva, a mintavételezésen is állítottam, de egyenlőre semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

mint ahogy ez is, de azért több mint fél órát elbohóckodtam vele

Komoly játszma volt, kellett volna a bunda, de végül a bika kergetett meg rendesen... ha nem jutok el az autóig simán legyalul