- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Hm, elég jó játék lett
Egy órácskát játszottam vele csak, de eddig tetszik. A lövéshangok nagyon jók lettek szerintem, ez az ami feltűnt így egy kevés játék után. És az ellenfél már több szám méterről lövöldözik ránk, igazi távolsági harcok vannak
Ez is tetszik, tényleg élvezetes az egész.Amúgy 1680x1050-ben nagyjából alacsony beállításokkal még éppen elfut 25-30 FPS-el egy 9600GT-n
De az a helyzet hogy így sem csúnya, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy órácskát játszottam vele csak, de eddig tetszik. A lövéshangok nagyon jók lettek szerintem, ez az ami feltűnt így egy kevés játék után. És az ellenfél már több szám méterről lövöldözik ránk, igazi távolsági harcok vannak