Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére

-
dunc
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ez része a játéknak
ez a nem a Tiger Hunter 2012 
(engem is megevett ) -
SkyS1gn
félisten
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nem kell szétlőni a ketrecet és nem támad meg

-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Valaki találkozott olyan problémával, hogy a sniper puskák távcsövénél nincs célkereszt ? Ha igen van rá megoldás ? Ja meg akartam még kérdezni, hogy nagyobb pénztárcát hol tudok szerezni ? Meg olyan cucc kellene nekem amivel egyszerre több fegyvert is magamnál tudok hordani nem csak egyet

-
Viper26
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Emiatt ne add fel.

-
catar
csendes tag
Én vagyok béna,vak ... de, hogy lehet eladni az ellenőrző pontoknál? Ugye ha elfoglalunk egy Outpost-ot, akkor onantól lehet használni gyorsutazásra,boltként,mellékküldetések nyílnak stb...De én csak fejleszteni tudom a fegyvereket eladni semmit! :S
-
Zoli bácsi
őstag
Na jó, én abbahagytam az elején. Megy a játék a kukába. Egész délután ezzel szívok, az elején. Beleküldök egy tárat egy tigrisbe, aztán megesz. Vettem egy nagyobb tűzerejű géppuskát, ezzel levadásztam a rám támadó tigrist (Miután autóval átmentem rajta). Egy ellenőrzőpontot legyilkoltam, találtam egy távcsöves puskát, az emelvény előtt meg egy ketrecben egy tigris. Távcsövessel kétszer fejbelőttem, erre kifutott a ketrecből, és megint leterített. A tigrisek good módban vannak? Ez marhára nem életszerű, hogy két fejlövés vagy egy tár géppisztolylőszer után semmi baja.

-
akela91
addikt
Kipróbáltam végre a multit is, azon belül a Domination-t. Baromi jó lett, és nagyon élvezetes!

Nem is vallottam szégyent, nyertünk simán, egyből 4 szintet léptem. -
Viper26
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Franc, nekem FC3-ra dobta azt, akkor most már nem tudom jó-e vagy sem.

-
S. Szabi
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez Far Cry 1-hez van, nem?
-
catar
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Letudnád írni, hogy hogyan kell valódi quicksave-et alkalmazni? - (Visszaolvasstam de nem találtam a leírást!) Mert azt tudom, hogy F9-el kell menteni de nem tölti vissza!
Előre is köszi! -
Viper26
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
"Mielőtt agyatlannak neveznél valakit,próbálj meg helyesen írni "mintha"
Ez mekkora már...

Szerintem meg ülj be az iskolapadba kicsit nyelvtant tanulni inkább.
Egyébként én sem vagyok sokat gép előtt, de ettől függetlenül igyekszem tájékozódni, és nem várok mindenre megoldást másoktól.
De mindegy is, ezt sem fogod érteni, ahogy az előző hsz-t sem, ennyi.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én ezt értem, de legalább lehetne írni, hogy "figyejjé máá, nézzed meg az elsőt, he". Persze, ez nem az én stílusom, de más akár ilyet is írhatna.
De a rendszeres látogatóknak is hasznosabb lenne, mert nem kéne visszakeresni az egyes hsz-eket, amiben volt számára hasznos infó. Például volt itt egy írás arról, hogyan kell valódi quicksave opciót beállítani. Az rögtön mehetne is az egyes hsz-be.
-
polonic
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Te biztosan elolvasnád. Ez eddig oké.
De ugye tudod, hogy a hangsúly csak azon van, hogy te.

-
JohnnyX
őstag
Ezen az oldalon minden le van irva, magyarul, hogyan kell fejlodni, leirasok stb stb stb.
Akinek van ideje jatszani, legyen mar ideje egy kicsit keresgelni is
-
seederking
őstag
Melóból írok és egyesekkel ellentétben nem tudok a nap 24 órájában a gép előtt ülni és játszani.
Tájékozódom/érdeklődöm,mivel úgy tudom ez a topic azért van.Így legalább ha van időm több órát játszani akkor nem azzal kell foglalkoznom,hogy kérdezősködjek mert épp elakadtam valami miatt.
Kérdezni/gondolkodni kellene esetleg nem pedig ilyen jelzőkkel illetni a másikat.
+ kvra nem téged kérdeztelek,,,ha nem tetszik nem kell válaszolni te (inkább nem írok semmit)Mielőtt agyatlannak neveznél valakit,próbálj meg helyesen írni "mintha"

-
Viper26
nagyúr
Komolyan mondom fárasztó, hogy minden második hsz arról szól, hogy miért nincs ez/az, nagyobb tár, több fegyver stb...mintha pár embernek gondot okozna mentálisan/agyi kapacitásban, hogy ez a játék nem egy agyatlan hentelés.

-
WongFeiHong
senior tag
Fontos a craft nagyon. Már lazán lehet 120 töltényem is az AK-hoz pedig még kb az elején vagyok.
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Craftolni kell. Megölöd az állatokat, és azokból lesz Fegyver táska, pénztárca, rakéta öv ,stb. Oda van írva mindhez ,milyen állat bőre és hány darab kell.
-
seederking
őstag
Ha "menet" közben mentesz F9-el akkor is elvész?
Fegyverből egyszerre,hogyan lehet több nálam?Kezdésnek volt egy kézi fegyver de utána megtaláltam az ak-t.Erre csak úgy tudtam fölvenni ha a kicsit eldobta.+ Találok egy csomó shuotgun töltényt de nem veszi föl.Ez azért van mert nicns shotgun-om vagy mert kicsi a "táskám/férőhelyem/?
-
kovsol
titán
Multi és a coop nektek hogy teszik? Tegnap este próbálgattam őket és eddig tetszik, de még csak pár órát játszottam velük.
Multiban milyen játékmódok vannak amúgy? Erről van valami leírás ? -
CJ3
senior tag
Áhhh nagyon jó game, és nagyon nagy a térkép

A megtalált cuccokat (ládákból) hol tudom eladni

kinél minél valaki pontosan írja már le léci mert csak eldobálni tudom őket....
úgy meg nem kapok pénzt értük
-
SkyS1gn
félisten
válasz
seederking
üzenetére
Ha craftolsz akkor benyomja igen, anélkül meg sufni megoldás
Nálam már azis 3-at visszatölt, ki tudod fejleszteni skills-nél. -
Mukorka
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Ha ott vagy az eladás menüben akkor írja hogy recommended use: sell. Az ilyeneket érdemes eladni.
Egyébként a játék statisztikáiban írja hogy mennyit játszottál ingame. -
torma1981
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Én mindenkit leszúrok,fejbe lövök.

-
WongFeiHong
senior tag
válasz
seederking
üzenetére
Volt olyan hogy kilőttem 2 kalózt a dzsipjükért erre a környék összes állata és vagy 10 kalóz rám jött.
Ez főként akkor húzós ha éppen kevés a lőszered. Kerülni kell őket sztem sok esetben ha csak nincs vmi konkrét célod.torma1981: Mondom az is megoldás ha pl kell lőszer vagy csak lootolni akarsz. Persze ha már van lángszóróm bátrabb vagyok én is.

-
hitman,
őstag
Visszaolvastam és tárgytalan lett a hsz.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
seederking
üzenetére
Ha veszel medikit-vakcinát az visszatölti az egész healtbart (ebből is van 1-2-3-4 bar) Aztán ha skilleket oldasz fel akkor vakcina nélküli q nyomogatás (amikor kiszedi a golyót meg beköti a kezét stb) egyre több healtbart tudsz regenerálni, nekem már 3-at is

-
seederking
őstag
Üdv
A "járőröző" katonákkal érdemes minden találkozáskor harcba bocsájtkozni,vagy jobb néha sunnyogva lelépni?
Honnan tudható,hogy mit érdemes eladni?Pl van pár "pókeres" cucc,növény bőr stb.Némelyikkel nem tom mit lehet csinálni.A növények közül melyiket érdemes gyűjteni?Ápropó pl egyszer motorcsónakkal toltam és majdnem kinyírtak a járőröző katonák.Kb 3x kellett healt up-olni.Már azt hittem kinyirnak.Az élet feltöltésének száma csak attól függ,hogy hány medicit-et vettem a boltban? -
Źşë'
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
jó az aláírásod!!

-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Visszaolvasva pár napot a fórumban, gyakorlatilag minden kérdésre választ kaptam. Már vagy ötödször töltöm vissza ugyanazt az állást, egy tigris mindig kinyír. Fut felém, várok hogy közelebb érjen, aztán egy tárat beleeresztek szemből. Amíg tárat cserélek, kinyír. Nem hinném, hogy a valós életben egy tár lőszer után lenne kedve támadni. Na mindegy. Annyit segítsetek, hogy melyik felszerelést (övet vagy táskát) kellem elkészíteni, hogy több fegyvert tudjak magamnál tartani? Az elején vagyok, nem akarok addig küldetésekre menni, amíg nincs rendes felszerelés. Vadászgatnék, csak mindig én leszek a vad.

-
Viper26
nagyúr
Játékidőt lehet látni valahol?Uplay vagy ingame?
-
Mcray
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Igen, de ahogy mozgolódnak, mindig észreveszik a hullákat

-
Eagle16
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
-
Źşë'
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
az a durva h róla mintázták tetőtől talpig, még kinézetre is! mikor anno megláttam az arcát és meghallottam a hangját azt hittem berosálok!
nagyon nagy arc a fickó(#837) Mukorka csak egyes fegyvereknél, szerencsére az M700asom az halad szépen, bár lehet magasabb szintű lenne ennyi fejlövés után
am most 13. levelen van -
Mukorka
addikt
Szerintem a kutyanyúzás túlzás a játékban. Nem is látom a bőrüket alternatívaként a fellelhető állatok mellett... Minden esetre elég beteg lett a hangulata a játéknak.
Nálatok is elfelejti a felszerelés összetételeket a játék? Multiban persze.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Amikor a tesójáról dumál az égő házas résznél,nekem az a favorit

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Egy Michael Mando nevű pali.
Az intróban, a ketrecnél, akárhányszor megnézem, mindig elborzaszt, mennyire pszichopata.
"But here, hermano.. you hit the ground." -
WongFeiHong
senior tag
Nem tudjátok ki Vaas szinkronja? Mert kegyetlenek a szövegei.

-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ahol az őröknek van kutyájuk, van rá mód hogy csendesen elkapjam az őröket?
Az a bajom, hogy elkapok egy őrt, de a második őrnél mindig rám ront a kutya és ha a kutyát csendesen elkapom, akkor már az egész őrség jön rám.
Van valami módszer vagy fegyver amivel le lehet úgy kapcsolni egy kutyát, úgy hogy az őröket ne riassza fel?
Jól látom, hogy 3 féle módon lehet elfoglalni egy Őrpontot?
-Teljes akció + risztott erősítés (nem tudom mennyi XP)
-Csendes támadás, majd ha észrevettek akkor elkapni őket, hogy ne hívjanak erősítést (550 XP)
-Teljesen észrevétlen foglalás. Mindenki késsel elkapva. (Nem tudom mennyi XP)Köszönöm!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
rostiron
üzenetére
Legközelebb félkövérrel írd ki a hsz-ed elejére, hogy Spoiler! és akkor, akit nem érdekel, az nem fogja elolvasni, senki nem fog majd megszólni érte

Amúgy, amikor olvassa az ember, akkor némi szövegértés gyakorlásával simán kiszűrhető, hogy mi az, amit nem szabad tovább olvasni, szóval én biztosan nem küldenélek máglyára ilyesmi miatt, de vannak rá nagyon érzékenyek is

-
rostiron
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Eddig én is ezt hittem.

-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Segítsetek
Azt az ördög fejő nagy valamit ha lenyilazom, utána sötétség lesz és jönnek kis ördögök hogy kell őket legyőzni . Nem látom őket rendesen . 
-
SkyS1gn
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
há' nekem még gyujtó sincs

-
SkyS1gn
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Ezt akármikor kicraftolhatod szóval nem spoiler

-
Tomix24
addikt
Javaslom mindenkinek hogy először a fenti(fő) sziget rádió tornyait és ellenséges bunkereit/bázisait intézze el. Így nem kell bujdosni missziók alatt, lehet menni autóval az utakon anélkül hogy ellenség jönne úton útfélen

Most béke honol épp nálam, simán csinálgatom a fő/mellék küldiket, gyüjtögetem az amfórákat
Senki nem zavar meg. -
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
elvileg küldtem át neked, nem egy ilyen 3. szintű dekódoló cuccost, felhasználni nem lehet csak elgiftelni
találtam valami 4-5..a fegyver- szintlépést elfelejtettem írni, van 1-2 fegyó amit tud követni, de a secondarykat tuti nem fogja, elég dühítő, mert az ember egy csomó időt beleül hogy végre kapjon hozzájuk valami fejlesztést
-
Tomix24
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Na, majd amikor égő nyíl vesszővel, vagy a Rambó féle robbanó fejess nyilakat lövöldözöd.. Nyammm.
-
Tomix24
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Nehezen indul be, de utána már nem lehet lerakni.
-
LackoMester
addikt
Szombaton majdnem feladtam a gémet ( 1 óra után ), tegnap délután, este adtam még neki egy esélyt, annyira megtetszett, h. toltam folyamatosan majd 6 órát. Alig tudtam éjjel fél1- kor abbahagyni. Meló után, folyt köv..

-
tom 007
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt már probáltam nem történik semmi

Egyébként 855 pontom van alig van amit nem unlockolhatnék de nem birok vele
rákantitok az ikonra akárhányszor akkor is csak leirás jön be majd megnézhetem a tetkót
és ennyi
-
Hajdi
senior tag
Ha szintet lép egy fegyver, másnak sem marad meg? Továbbá a loadout dolgok is eltűnnek. Esetleg van rá megoldás, vagy patch-re kell várni?
-
tom 007
tag
Skilleket hogy lehet aktiválni?
Rákattintok leirja hogy mire jó megnézhetem a tetkót aztán hogyan tovább? -
luke.
aktív tag
-
Gippo
senior tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Már a single alapján is megér annyit. Persze aki single-ben akar játszani, az általában beszerzi máshogy. Én szerencsére 5 ropiért jutottam hozzá. Így bestbuy volt.

Más: Nektek sem menti el multiplayerben a loadoutot? Plusz lép szinteket a fegyverem és ha újra megyek játszani, akkor ugyanúgy level 1 :S
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(engem is megevett )
Köszi a választ!

C4-el megkínálnám

Nem láttam még a vidit eddig, köszi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hehe (csak vicc). Nekem meg már kezd elvonási tünetem lenni, hogy tudok játszani