- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
V É G I G T O L T A M ! ! !
Hihetetlen hangulatot áraszt magából ez a játék elejőtél a Végéig...
A Legeslegjobb FPS amivel valaha is játszottam...persze a Single részére gondolok.16óra kellet és 80%ban csak a főszálra mentem rá, térmészetesen megcsinálom az összes mellékküldetést is és Origiba megvételezem

Egy kis értékelés tőlem!
Grafika: 10/10 (akárki akármit mond ekkora gépigény meltt hihetetlen garfja van...csak a crysis szebb ennél de az azért picit jobban megeszi a gépet)
Játékélmény. 10/10 (annyira belemerültem hogy nagyon gyakran elfelejtettem menteni...mást nemis mondok)
Story: 10/7 (van az 8-9 is de amennyit megértettem így angolul plussz a kis átvezető animokból az 10/7)
Zene/hang: 10/8 (az eső hangja..a kocsi ahogy megy motorzaj stb mind mind kiváló..amik nem tetszettek az néhány fegyonak a hangja..pl az Mp5..azé elég beteges volt)Mindent összevetve minden hibája ellenére én simán adnék rá egy 95%-ot...
Így nagyon rég kötött le valami és ráadásul nagyon akarom a mellékküldiket is meg a gyémántokból is minnél többet...nem sok játék képes erre

Én Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Környezetvédelem
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest