Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pootzdorjah
csendes tag
Ejj gyerekek, de leült a topic.
Mostanában nem egyszer előfordult, hogy a colossal problem alatt earl apánk idővel befagyott a falba.
Találkoztatok már ilyennel? És ilyenkor hallani a hangját, de sehol a paraszt. A vendigok se jönnek, massziv egy bug az egész, a számláló persze megy, és az event végén meg failed... Nem idegesítő nagyon.
-
pootzdorjah
csendes tag
Ez óriási. A Daily C.-ből már csak az NW-Take a photo hiányzik. No, gondoltam bemegyek, mi bajom lehet, sosem játszottam, még mikor berakták egyszer felmentem, röhej kategória, sosem toltam pubg-t és társait, de hát mi bajom lehet, lövök egy képet és ott sem vagyok.. ha találna szervert persze.
Nem is bánom hogy lassan kiveszik ezt a sz*rt, felesleges volt erőltetni a battle royal baromságot.
-
-
pootzdorjah
csendes tag
Ez a carry weight bug megőrjít. Másnál is előjön időnként? Mostanában nem olvasok róla sehol, pedig a steel dawn óta szopok vele. Anno megoldotta hogy limitáltam a nálam levő fusion core mennyiséget. Egy jó ideje nem is jött elő. Ma belépek, radiation rumbe, szedem össze a végén a lootot, akkor látom inventory: 0/255
Akármit csinálok nem jön helyre.. -
pootzdorjah
csendes tag
válasz
csab991
üzenetére
Az LMG nem rossz, de ott ez a 8000 skúló hamar elmegy..
A vampire fegyók még az elején jók, de ott meg kevesebb a dps.
a különbség nem elhanyagolható.
Már nem használok vampire cuccokat...
Ghoulish ami jól jön, stabilized nyilvánvaló, meg a bloody mess(+15 dmg)
Legendary perks meg ami bevált a What rads? maxon. Kib*ott csernobil 4-es reaktrot is túlélném..
-
pootzdorjah
csendes tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Erről van szó, jól látod, a dps-ért feladnak mindent. Én alapvetően a játékélményt keresem, a heavy buildemet sem a netről szedtem össze, hanem amit én jónak gondolok, és bevállt, csak azt rakom be. Nyilván vannak ilyen alap kártyák mint a heavy gunners, master, expert, vagy éppen bear arms. Ezek maxon. De nálam pl nincs fent lock and load, vagy nerd rage, pa-ra nem is értem miért használják. Szerintem a legtöbb helyre totál mellényúlás egy sniper build. Én legalábbis szeretek belelépni a képükbe a genyáknak..Nincs annál jobb mint halál nyugalommal beállni közvetlenül egy mirelurk queen alá egy two-shot gatling plasma társaságában. Appalachia én így szeretlek na...
-
pootzdorjah
csendes tag
-
pootzdorjah
csendes tag
Ezek a legendary cuccok az armorokra hasznosak. Random dob effektet de ott egy kicsit megdobja a T-65-öt, bár medic pumpal gyakorlatilag hallhatatlan vagy. 10-ből 8 ember bloodied-buildal rohangál, de valamit nagyon szarul csinálnak mert állandóan élesztenem kell a hombárokat...
Ha kitapasztaltad melyik fegyver válik be neked, utána nem igazán akarsz újakat heggeszteni. Én legalábbis mindig az alap 3-4 heavyvel tolom, mindegyiken prime receiver.
Arra még érdemes figyelni a mostani frissítés után, hogy túl sok fusion core ne legyen nálad(se plasma) mert idővel előjön a carry weight bug.
-
pootzdorjah
csendes tag
válasz
Visormail
üzenetére
A win store egy katasztrófa... Csoda hogy elindult egyáltalán a játék onnan. Én többször próbálkoztam anno pl forzát. Ha valami frissítés nincs a gépeden konkrétan le sem tölti az adott játékot, csak teker... Ha próbáltad steamen és tetszett akkor vedd meg ott. Én is ott játszom. A bethesda launchert el sem indítottam mióta elérhető steamen.
-
pootzdorjah
csendes tag
Egy élmény volt végigdarálni a hétvégét.
Néha csak azt vettem észre hogy már 3 szinttel feljebb vagyok, fel sem tűnt hogy szintet léptem.
És gyerekjáték volt kipattintani az atomot is így táposan. A gauss minigunra gyúrok, az lesz a pont az i-re...
-
pootzdorjah
csendes tag
válasz
csab991
üzenetére
Az nem semmi,
én tegnap láttam egy 870-es fickót, gyakorlatilag egyedül kb 4 másodperc alatt leszedte a 90***-es Scorchbeast-et,mi meg csak ott álltunk hogy akkor most mi van?
Kérdezném hány órád vann benne, de gondolom tisztában vagy vele hogy a játékon belüli számláló nem jól számol. Én tegnap értem el a 100-as szintet, de még mindig a legnagyobb gondom hogy (az általam favorizált fegyverekhez) lőszert kell "heggesztenem" mert sosem elég.
-
pootzdorjah
csendes tag
Az első kettőt alapból csinálom, a harmadik pontnál bukhatok el.
Viszont ennyire nem volt tudatos a dolog, pl van egy rakás lőszerem amit nem is használok, illetve eleve utálok(missile pl kiborító fallout 4 ben se bírtam)de pl komolyabb szinteken(és helyeken)308, 38, 44 stb-nek semmi értelme azt már látom, ezekből csinálok egy kis lettát.
-
pootzdorjah
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
De hát nem értek egy totál idegen nyelvű embert még ha a pofámba üvölt se.
-
pootzdorjah
csendes tag
válasz
protegum
üzenetére
Gondoltam hogy valami ilyesmi választ kapok.
Igen, anno mikor klánoztunk ET, ben mohaa-ban, aktívan használtuk a ts-t. De most 2020-ban, egy játékon belül egy tökidegen csávó mondjuk egyiptomból meghív hogí csapassuk csapatba, és szeretnék vele két szót váltani akkor hogy oldod meg a ts-t?
Pláne ha mondjuk töri az angolt(jó esetben beszéli)
Hogy lépsz vele egyáltalán kapcsolatba? Több helyen írták már, hogy egy multis játéknál chat-et kihagyni alapból gáz.. -
pootzdorjah
csendes tag
A chat-et nem tervezik berakni a játékba? Tök jó hogy behívnak teambe, de kommunikáció nulla,ráadásul ,mindenki tök másfelé megy... Amit még nem értek, hogy bizonyos embereknek holgy lehet ipari mennyiségű lőszere?
Tök jó csúzlikat dobnak időnként a legendary-k, de lőszerből totál hamar kifogyok. Viszont nem egyszer megcsináltuk a Scorched Earth eventet, és láttam arcokat, akik gyakorlatilag végigdarálták.
Én meg a végefelé már csak puffogtattam azzal ami volt.
-
pootzdorjah
csendes tag
Lehetséges egyedül kilőni az atomot? Vagy tényleg kell hozzá 8+fő? Kb a feléig jutottam(szelepek betapasztása
) de feladtam mert annyian jönnek rám hogy képtelenség megmozdulni is(pedig 67-es szinten vagyok, T60 rajtam). -
pootzdorjah
csendes tag
Hali! Tegnap láttam egy 455-szintű játékost. Ez mennyire reális?
Úgy értem létezik hogy valaki idáig eljut? 0-24 tolja vagy mi?
-
pootzdorjah
csendes tag
Üdv!
Én anno beszereztem jóval áron alul, és bár a fallout 4 köröket vert rá, azért rendesen beszippantott és beleraktam jó pár órát. De már az elején csalódás volt hogy nem jön steam-re. Most hogy kijött egyből berántott megint amire számítottam is.
És bár találkozok időnként bugokkal nem kevéssel, némelyiken csak mosolyogni tudok..Igen, ez a bethesda.. De aki szereti ezt a világot az évekig elvan majd vele(feltéve ha folyamatosan polírozzák/jönnek hozzá tartalmak) Ez a steames negatív véleményáradat meg szégyen.. Ezek a hülyegyerekek csak azért írnak be, mert most ez nagyon felkapott dolog lett. Szétcincálnak ezek mindent.. Én imádom ezt a játékot minden hibája ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Találkoztatok már ilyennel? És ilyenkor hallani a hangját, de sehol a paraszt. A vendigok se jönnek, massziv egy bug az egész, a számláló persze megy, és az event végén meg failed... Nem idegesítő nagyon.

Akármit csinálok nem jön helyre..
Egy ilyennel gyakorlatilag örök élet.