Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Bizony, ha az elejétől kezdve ilyen rugalmas lett volna a kereskedés, az sokaknak megkönnyítette volna a játékot. Kupakot meg kb. tényleg a legegyszerűbb farmolni. Szerintem NPC-k nem nagyon lesznek, max. robotok, mint most a Pioneerek.
Wild appalachia lassan befejeződik itt a nyári program.
Summer will bring another series of major updates to Fallout 76, including Nuclear Winter - an entirely new way to play that changes the rules of the wasteland.
New Game Mode: Nuclear Winter – An entirely new way to play Fallout 76, completely changing the rules of the Wasteland.
New Vault Raids: Vaults 96 and 94 Opening – For our most seasoned players, test your strength in all new high-level group Vault Raids.
New Feature: Legendary Players – An all-new prestige system will allow players above level 50 to become Legendary, resetting their characters with all new more powerful abilities.A nukeláris télre kíváncsi leszek, szerintem valami hardcore PVE mód lehet. Ez lesz a harmadik mód, a survival után.
Vault Raideket régóta várom, talán végre ezek igazi kihívást nyújtanak majd, még azoknak is akiknek már nincs hova fejlődni gear terén.
A prestige system megintcsak érdekes lehet, most 364-es szinten vagyok, meg van 40 elköltetlen pontom, ha ezeket majd fel lehet használni más, esetleg jobb perkekre, mindjárt van értelme fejlődni a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Energiaital topic
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Arch Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest