Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csab991

senior tag

válasz Semin #670 üzenetére

Bizony, ha az elejétől kezdve ilyen rugalmas lett volna a kereskedés, az sokaknak megkönnyítette volna a játékot. Kupakot meg kb. tényleg a legegyszerűbb farmolni. Szerintem NPC-k nem nagyon lesznek, max. robotok, mint most a Pioneerek.

Wild appalachia lassan befejeződik itt a nyári program.

Summer will bring another series of major updates to Fallout 76, including Nuclear Winter - an entirely new way to play that changes the rules of the wasteland.

New Game Mode: Nuclear Winter – An entirely new way to play Fallout 76, completely changing the rules of the Wasteland.
    New Vault Raids: Vaults 96 and 94 Opening – For our most seasoned players, test your strength in all new high-level group Vault Raids.
    New Feature: Legendary Players – An all-new prestige system will allow players above level 50 to become Legendary, resetting their characters with all new more powerful abilities.

A nukeláris télre kíváncsi leszek, szerintem valami hardcore PVE mód lehet. Ez lesz a harmadik mód, a survival után.
    Vault Raideket régóta várom, talán végre ezek igazi kihívást nyújtanak majd, még azoknak is akiknek már nincs hova fejlődni gear terén.
    A prestige system megintcsak érdekes lehet, most 364-es szinten vagyok, meg van 40 elköltetlen pontom, ha ezeket majd fel lehet használni más, esetleg jobb perkekre, mindjárt van értelme fejlődni a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák