Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Bizony, ha az elejétől kezdve ilyen rugalmas lett volna a kereskedés, az sokaknak megkönnyítette volna a játékot. Kupakot meg kb. tényleg a legegyszerűbb farmolni. Szerintem NPC-k nem nagyon lesznek, max. robotok, mint most a Pioneerek.
Wild appalachia lassan befejeződik itt a nyári program.
Summer will bring another series of major updates to Fallout 76, including Nuclear Winter - an entirely new way to play that changes the rules of the wasteland.
New Game Mode: Nuclear Winter – An entirely new way to play Fallout 76, completely changing the rules of the Wasteland.
New Vault Raids: Vaults 96 and 94 Opening – For our most seasoned players, test your strength in all new high-level group Vault Raids.
New Feature: Legendary Players – An all-new prestige system will allow players above level 50 to become Legendary, resetting their characters with all new more powerful abilities.A nukeláris télre kíváncsi leszek, szerintem valami hardcore PVE mód lehet. Ez lesz a harmadik mód, a survival után.
Vault Raideket régóta várom, talán végre ezek igazi kihívást nyújtanak majd, még azoknak is akiknek már nincs hova fejlődni gear terén.
A prestige system megintcsak érdekes lehet, most 364-es szinten vagyok, meg van 40 elköltetlen pontom, ha ezeket majd fel lehet használni más, esetleg jobb perkekre, mindjárt van értelme fejlődni a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Hardcore café
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest