Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Tegnap már olyat tapasztaltam a játék kapcsán amit még soha. Élveztem. De gyorsan rákontrázott. Épp egy event kellős közepén a karakter elkezdett sétálni és nem tudtam futni. Csak 15 súllyal voltam túl terhelve és semmilyen negatív effect nem volt rajtam. Sőt, még a séta/futás gombot is nyomogattam mint az őrült. Miközben lőnek, te meg csak sétálni tudsz, az igen szórakoztató tud lenni.
Az ilyen és ehhez hasonló bugok ölik meg az egészet.
Volt olyan is, hogy Whitespring vasútállomás előtt, az autópályán minden ok nelkül meghaltam. Egy adott ponton. Az út közepén. Odamentem mégegyszer, akkor is. Így a nem tudtam visszaszerezni se a cuccaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 Pro 2TB Bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest