Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jzsolt79
tag
Szevasztok,
Tud valaki segíteni nekem abban (már ha lehet ilyet), hogy egy első karakteremből cuccokat az új karakterembe átvarázsolni? Mind2 karakterrel felvennénk egymást barátlistára, adott helyen régiből eldobálnám amit át szeretnék vinni, illető felszedi, belépek másik karakterrel és visszaadja. Ez lenne az algoritmus, persze megbízható ember kéne hozzá, aki nem suttyózza el a dolgot...
Meg jó lenne néha valakivel együtt barangolni, mert egyedül már unalmassá kezd válni a dolog és ahogy itt a bejegyzéseket olvasgattam, szerintem a lehetőségek feléről sem tudok még a játékban

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Xbox Series X 1TB+ Led állvány!
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest