- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Az biztos.
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.
Csak a black rider és blackbird van használatban most. A BOS festés gyűjteményemre is büszke vagyok, de még az se néz ki ilyen jól mint ez a kettő.Ja, hogy valami on is legyen, szereztem egy Ultracite Gatling Laser-t, ezt legendary verzióban csak a purveyor dobja loot táblán még nincs rajta, és papíron több dps-t tol mint a .50cal gépágyúm, de érezhetően nem működik az armor penetration az ilyen energia fegyvereken, ezt remélem idővel majd fixelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.