Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Heavy gunnal úgy tippelem, kb. 10-20 méterről sebzem a legnagyobbat, ezután észrevehetően csökkennek a sebzések a távolság függvényében.
A fejlövések dupla sebzést okoznak nagy általánosságban, minden szörnyen kb. ez az egyetlen gyenge pont, a végtagokon nem vettem észre hogy nagyobb a sebzés. A robotok inkább a testük közepe felé sebezhetőbbek, ha gyenge pontot érsz kb. 30-100% plusz sebzést kapsz.
Az prime receiverek, elképesztő erősek. Összességben +20% sebzést kapsz egy standard receiverhez képest bármilyen ellenre, aztán még 40-50% a schorched szörnyekre.
Melee-t egyelőre nem teszteltem perk loadout nélkül kb. 5 perc mire megtalálom a perkeket amik kellenek, nagyon szar e nélkül játszani.
-
csab991
senior tag
Azt olvastam nem volt szerencsére ilyen eltűnő cuccos probléma, többen is aggódtak Redditen emiatt, de úgy tűnik alaptalanul.
Eddig úgy néztem hogy a 45% armor penetration amit kapok a stabilizedból olyan 20-25% plusz sebzésnek felel meg.
Látszik, hogy ingyenes időszak van, csak olyan szerverre dobott be eddig ahol legalább a fele populáció 10-es szint alatti, persze ez nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest