Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Hát ez k@rva jó.
Ez se megy nekem ahogy az összes többi.
De amúgy jó ötlet volt.
2 meccs után még nem nagyon tudom mi van de az itt szerzett xp-ből megy az adventure módba is. Ha jó a helyezésed/sok killed van akkor kapsz utána kupakot is(én még nem kaptam) 1 killem volt 2 meccs alatt és egy 20. hely.
Overseer szintek vannak. 0-ról kezdesz. Láttam már lvl4 playereket. 2 low meccs alatt fél szintel jutottam feljebb.
Itt nem kell kiugrani sehonnan. Amikor eljön az idő akkor kijelölöd a napon hol akarsz kezdeni aztán ott kezdesz. Mindenféle ládák vannak mindenféle. Azokban vannak a fegyverek armorok lőszerek stb. Vannak csipogós ládák azokba jobb a loot. Vannak állatok is azok is adnak cuccot kill után. Lehet szerezni nuclear code-okat amiknek nem tudom mi értelme azon kívül, hogy atom bombát lehet ledobni vele. De, hogy hogyan azt még nem tudom.
A kör rendszer ugyanaz mint a pubg-nél csak tűzzel mint a BfV-be.Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Milyen program, ami...?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest