Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Hát ez k@rva jó.
Ez se megy nekem ahogy az összes többi.
De amúgy jó ötlet volt.
2 meccs után még nem nagyon tudom mi van de az itt szerzett xp-ből megy az adventure módba is. Ha jó a helyezésed/sok killed van akkor kapsz utána kupakot is(én még nem kaptam) 1 killem volt 2 meccs alatt és egy 20. hely.
Overseer szintek vannak. 0-ról kezdesz. Láttam már lvl4 playereket. 2 low meccs alatt fél szintel jutottam feljebb.
Itt nem kell kiugrani sehonnan. Amikor eljön az idő akkor kijelölöd a napon hol akarsz kezdeni aztán ott kezdesz. Mindenféle ládák vannak mindenféle. Azokban vannak a fegyverek armorok lőszerek stb. Vannak csipogós ládák azokba jobb a loot. Vannak állatok is azok is adnak cuccot kill után. Lehet szerezni nuclear code-okat amiknek nem tudom mi értelme azon kívül, hogy atom bombát lehet ledobni vele. De, hogy hogyan azt még nem tudom.
A kör rendszer ugyanaz mint a pubg-nél csak tűzzel mint a BfV-be.Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest