Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
pootzdorjah
csendes tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Erről van szó, jól látod, a dps-ért feladnak mindent. Én alapvetően a játékélményt keresem, a heavy buildemet sem a netről szedtem össze, hanem amit én jónak gondolok, és bevállt, csak azt rakom be. Nyilván vannak ilyen alap kártyák mint a heavy gunners, master, expert, vagy éppen bear arms. Ezek maxon. De nálam pl nincs fent lock and load, vagy nerd rage, pa-ra nem is értem miért használják. Szerintem a legtöbb helyre totál mellényúlás egy sniper build. Én legalábbis szeretek belelépni a képükbe a genyáknak..Nincs annál jobb mint halál nyugalommal beállni közvetlenül egy mirelurk queen alá egy two-shot gatling plasma társaságában. Appalachia én így szeretlek na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest