Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Találkozott valaki azzal, hogy a karaktere egyszer csak elkezd sebződni a semmitől? Épp lopakodok az erdőben, sehol senki, elkezdek nyögni, és szépen megy le a HP. Negatív stat nincs, nem ettem mérgezőt, nem vagyok éhes, szomjas, ellenfél nincs sehol a közelben, minden tiszta béke, és meghalok kb fél perc alatt. Ha állok egyhelyben akkor is, ha elkezdek sétálni meg futni, mintha valami láthatatlan erő visszalökne csak úgy, bármerre lépnék - hacsak nem a láthatatlan ember szórakozik, nem tudom ezt mire vélni. Meghaltam, visszaspawnoltam, kb. ugyanez. Táska felkap, iszkiri. Valami ott nem stimmelt. Fél óra játék, majd megint ugyanez egy teljesen elhagyatott helyen.
Nagyon frusztráló, eddig ilyen gondom nem volt, most az elmúlt másfél órában háromszor is. A karaktert teljesen átnéztem, nem hat rá semmi, környezeti tényező, sugárzás, semmise, vagy nem jelzi a játék..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Filmvilág
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- Sony PlayStation 5 DualSense kontroller eladó
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- Sony PlayStation 5 (Fat) játékkonzol eladó + Grand Theft Auto V (PS5)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs