Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért ekkora probléma nincs a játékkal. Inkább fejben vannak a "gondok", egyelőre, főleg aki nem bétázott és csak a videokat nézegette nem tudja hova elhelyezni az f76-ot. Nem a szokásos séma, hanem valami hibrid. Én vacilláltam a bfv és F76 között. A bf1 volt eddig a sorozat alja, de BFV-vel se jöttek ki a f*startályból, pedig lenyomtam az alphát, bétákat és a trialt is, de inkább taszít mint vonz. Az F76 meg bevonzott. Engem talán a Wasteland 2-re emlékeztett, lehet a túl zöld vidék miatt mint bármelyik falloutra, de ha az ember nem rohangál kergemarha módjára a mapon, hanem rászánja az időt azért megtalálja a Fallout feelinget. Közel 20 éve amikor elöszőr kezembe vettem az első falloutot, rögtön a diablo után, mikor kiléptem a vaultból a játékból is kiléptem. Majd pár óra múlva újra elővettem és azóta fogva tart a világa és még a tactics is tetszett. Én azt mondom jó lesz ez, bár még nem látom mi lesz a "mainquest" után, hogy töltik meg a világot, de majd kiderül. Amúgy meg nekem a classic falloutok után az NV hozta az igazi fallout feelinget vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest