- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én még egy OFF-ot hozzátennék, csak mert nem a Witcher topikot akarom szét flame-elni

Szóval szerintem a Fallout 4 olyan mint egy felturbózott FarCry 4, változatosabb történet, több RPG elem.
A Witcher 3 meg olyan, mint egy tökön rúgott Diablo II. Unalmasabb történet, semmitmondó fegyverek, olyan középszerű az egész. Arra pont jó h lekösse a figyelmet, de sok pluszt nem ad.És ezen a ponton elgondolkoztam, hogy mitől lesz egy történet jó, kimagasló vagy középszerű. Igazából elég csak az egész sztori lényegét 2 mondatban összefoglalni, ha az érdekes, akkor már kész is, nem kell csavarni rajta tovább. Lényeg h átélhető legyen.
Ott van pl. a Doom: "A Marson rekedtél egy kutatóbázisban, amit elleptek a pokol teremtményei. Egyetlen esélyed a túlélésre a harc."
Vagy Fallout: "Az emberiség elpusztította önmagát a végső leszámolásban. A túlélők elszigetelt csoportjai egymással küzdenek a törvények nélküli kilátástalan jövőben."
Diablo, eredeti TombRaiderek: "Ősi, 1000 éves mítosz elevenedik meg, felkavarva a világ sorsát, ami mostmár a te kezedben van."Ehhez képest új TombRaider: "Hajótörést szenvedtél, kapcsold be a rádioállomást." vagy "Folyasd apád kutatását". Witcher: "Találd meg a lányt."

Witcherből számomra hiányzik a monumentalitás. Gyűrűk Urában pl az tetszett, hogy volt A Gyűrű, ami mindent meghatározott..... ehhez képest a Hobbit, ami majdnem ugyanarról szólt (de mégse) semmilyen nyomot nem hagyott bennem.
Egy jó játéknak már az elején sejted a végkifejletét, érzed h van egy cél amit el kell érni és a történet ezt segíti eszkalálni. RPG mellékküldetéseknél annyira nem tudok azonosulni az olyan küldetésekkel, amik abszolút nem kapcsolódnak a fő szálhoz és csak a farmolást segítik elő. Semmi értelmük.
Akkor ott volt még pl. a STALKER, aminek az alapötlete zseniális, imáadtam a könyvet és a filmet is, a játékba meg beleraktak valami értehtetlen branscorchert meg monolithet. Végigvitte az ember és csak annyit mondott a végén: "Ok" :-|
Belenéztem a Metro 2033-ba is, nem tudom milyen a könyv, nem olvastam; de a játék full gagyi. Szörnyek, alagút és ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nyomtató topik
- HBO Max
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- További aktív témák...
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest