- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #2223 üzenetére
Fognak támadni. Védelem>viz+élelem minél nagyobb a védelmed annál ritkábban támadnak.
Meg lehet oldani az építkezést csalás nélkül is a tiszta viz nagyüzemi termelésével és értékesítésével, mert egyes árusok árulnak nyersanyagot amiből tudsz építkezni.
Local leader 1-es perkkel össze tudod kapcsolni a településeid supply line-al így azok a települések amiket összeköt a supply line, megoszlik a nyersanyag, pl amit az egyikben termelsz/tárolsz, azt eléred a másik településről is.
Lakosokat építő módban tudsz áttelepíteni, gépen ez a V betű hosszan lenyomva, majd Move opció (R betű) és kiválasztod hova akarod küldeni, végül E-betűvel megerösited.
Amúgy ha teszel rádió tornyot akkor mennek oda új emberek is, nem muszáj áttelepíteni. A populáció felső limit egy településeden 10+a karizmád.
Nekem most van 3 nagy és sok kicsi településem, azt fogom csinálni h gyűjtöm a nyersanyagot és az embereket, és úgy népesítem be a többi települést hogy közben mindenhol vagy 0 lakosom legyen, vagy 10nél több, mert hiába voltak bevédve megfelelően lötornyokkal a 2-3 fős településeim, sajnos kihaltak, pedig még a felszerelését is folyamatosan fejlesztem a lakosaimnak. Sok lakos jobban meg tudja védeni magát. Kezdetben minimális nyersanyagot termelek majd velük az új településen hogy kevesebb támadás érje őket, a viztermelö településekre koncentrálok és megerősítem őket, ha pedig már tudok venni viz árából nyersanyagot akkor fejlesztem a többi bázist is
Szerk. Első dolgom lesz a kihalt településeimen a lötornyokat eltenni a raktárba ha még megvannak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest