Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok.
Sok évvel ezelőtt kezdtem el játszani az F4-el először virágboltos verzión, de aztán beszereztem Steamen a GOTY verziót. Többször is végigvittem anno, és ismét kedvet kaptam hozzá.
Azóta gépet cseréltem (kényszerből) DELL7559-->ROG STRIX G513-ra. Tudom, hogy egyik sem egy erőgép, de szvsz. most az Asuson sokkal rosszabbul fut, mint anno Dell-en, pedig azért az ASUS jóval erősebb. (i5 6500>R7 6800H GTX960M>RTX3050) A felbontás mindenhol FHD volt-van. Már induláskor kezdőképernyőn mindha lenne egy cca. fél másodperces késés az egérkurzor mozgásában. többször nem indul el a játék, vagy ha elindul nagyon lassan. Használtam modokat de a játékból telepíthetőket néhányat, amik most vagy működnek, de inkább nem.
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy külső forrásból kellene ezt megoldanom, (pl. nexusmod) amit anno ezeréve szerintem a virágboltos verziónál már használtam, de már azt sem tudom, hogy miként is álljak neki.
Nincs valahol valami jó, viszonylag egyszerű leírás arról, hogy mi is a teendője egy újrakezdőnek? (folyamatleírás hülyéknek)
Igényem a hardverem korlátozottsága miatt nem túl nagy:
-magyarítás (már vagy 1x éve nem igen használom az angolt és öreg szárcsa már lusta)
-töltések (játékban) gyorsítása.
-szeretek településeket építgetni, úgyhogy bontó, építgető modok.
-és ha egy kicsit szebb, mint gyárilag, az se lenne baj.
És hogy a sunyiba tudom a játékból, steamról törölni a régi mentéseimet, mert van belőle egy csomó, és semmi szükségem rájuk, és ha jól emlékszem ez sem egészséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest