Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vottokar

senior tag

Sziasztok.
    Sok évvel ezelőtt kezdtem el játszani az F4-el először virágboltos verzión, de aztán beszereztem Steamen a GOTY verziót. Többször is végigvittem anno, és ismét kedvet kaptam hozzá.
    Azóta gépet cseréltem (kényszerből) DELL7559-->ROG STRIX G513-ra. Tudom, hogy egyik sem egy erőgép, de szvsz. most az Asuson sokkal rosszabbul fut, mint anno Dell-en, pedig azért az ASUS jóval erősebb. (i5 6500>R7 6800H GTX960M>RTX3050) A felbontás mindenhol FHD volt-van. Már induláskor kezdőképernyőn mindha lenne egy cca. fél másodperces késés az egérkurzor mozgásában. többször nem indul el a játék, vagy ha elindul nagyon lassan. Használtam modokat de a játékból telepíthetőket néhányat, amik most vagy működnek, de inkább nem. :(
    Arra gondoltam, hogy lehet, hogy külső forrásból kellene ezt megoldanom, (pl. nexusmod) amit anno ezeréve szerintem a virágboltos verziónál már használtam, de már azt sem tudom, hogy miként is álljak neki.
    Nincs valahol valami jó, viszonylag egyszerű leírás arról, hogy mi is a teendője egy újrakezdőnek? (folyamatleírás hülyéknek)
    Igényem a hardverem korlátozottsága miatt nem túl nagy:
    -magyarítás (már vagy 1x éve nem igen használom az angolt és öreg szárcsa már lusta)
    -töltések (játékban) gyorsítása.
    -szeretek településeket építgetni, úgyhogy bontó, építgető modok.
    -és ha egy kicsit szebb, mint gyárilag, az se lenne baj.
    És hogy a sunyiba tudom a játékból, steamról törölni a régi mentéseimet, mert van belőle egy csomó, és semmi szükségem rájuk, és ha jól emlékszem ez sem egészséges.

Új hozzászólás Aktív témák