Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
Már észrevettem

De amikor településhálózatot alakítottam ki, én vagyok az ellenállás vezetője, mint John Connor
, kicsit visszás lenne beállni közéjük. Megcsináltam mindegyik Boss 1. küldijét, de amikor rabszolgákat kéne gyártanom egy bandának, akinek csupa vér-fej-kar-egyebek a fészke, és kikötött emberek könyörögnek az életükért..... lvl 50 felett visszamegyek, megcsinálom a kupakos küldiket (remélem normális cuccokat ad majd), aztán kinyírom mindet. Addigra meglesz a fullos Gammafegyver is. 300+-os sebzésekbe csak beledöglenek.Ebben jobb a Witcher 3, ahol a küldik mellett ott az ajánlott szint. Itt meg néztem, hogy két rakéta kellett egy bandatagnak. Néztem,hogy mi a f...
Trailblazer: fel van véve, csak élesíteni kell, csak egyenlőre kevés vagyok egy nest kipucolásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Egér probléma
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Nvidia Quadro FX570
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest