- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Baró kép!

------------------
A fegyver modolás mindenképp jó, hogy benne van a játékban, unalmas lett volna ennyit csak pár féle fegyverrel végigvinni... páncélok nem ilyen látványos, de miért ne.Építkezés nálam annyiban kimerült, hogy az első városban tettem festményeket a falra, átrendeztem a házat és RedRocketnél csináltam egy PA és fegyvergyűjteményt. Diamond Cityben vettem egy lakást, de jó lesz szerintem rumliként is

------------------
Eddig olyan jól elvoltam Lone Wandererként, kutyát már meguntam folyton lekoptatni, így végül hagytam h jöjjön. Egész okos, ha én lopakodok, ő is sunyít
Meg viszi a FatMan / Minigun kombót helyettem
Meg a buvár ruhát 
Pipert most felszedtem, mert kíváncsi vagyok a szex részére is a játéknak, de ahogy ez megvolt, kuka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Windows 10
- További aktív témák...
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg viszi a FatMan / Minigun kombót helyettem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)