Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Negyed órán belül itt a futár.

Szerintem nem várok hétvégéig, feltelepítem még ma.
Gondolom, a modokat menet közben is szépen lehet adagolni. Viszont van egy gyökér kérdés; hamarosan OS reinstallt tervezek. Namármost, ha feltelepítem, Steam leszedi azt az 56 TB-ot pluszba, játszok vele, aztán majd újrarakom a Windows-t, akkor ha a save file-okat biztonsági mentem, majd visszamásolom őket a procedúra után a helyükre, ugyanúgy menni fog mókolás nélkül, ugye? Persze Steam-nek újra le kell majd szednie azt a 86 TB-ot.
Nem volt még Steam-es pusztulatom, csak azé kérdezem.
Ill. a modok és save file-ok viszonyát illetően kell figyelni valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- EAFC 26
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs