Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz MK VII #3336 üzenetére

Én kb lvl20-ig csak mellékküldetéseket csináltam, föleg a Minuteman-est, vagyis mentem segiteni településeknek, meg barkácsoltam a településekre védelmet, ágyakat stb, elég gyorsan léptem a szinteket :)

Általában ha megcsináltál egy küldetést, utána vissza kell menni ahhoz, aki adta, és "jelenteni" hogy kész a küldetés, akkor kapsz XP-t meg jutalmat a küldetésért. Ilyenkor mindig érdemes aludni előtte egyet 1 órát, mert akkor a hősöd megkapja a Well rested bónuszt, amivel rövid ideig bonusz XP-t kap :)

Szóval minden küldetés befejezése után mielőtt "jelentek", alszok egyet :) A Well rested bónuszt csak saját vagy bérelt ágyban való alvásnál kapod meg, tehát mondjuk ha ellenséges épületet pucolsz éppen és találsz egy ágyat, akkor is le tudsz feküdni HP-t tölteni ha nincs ellenség a közelben, de nem kapsz Well rested bónuszt.

és (#3342) james001 neked is: XP farmolásához: http://prohardver.hu/tema/fallout_4/hsz_3001-3001.html

Gránátot asszem tudtok barkácsolni is valamelyik workbenchnél, én azt még nem csináltam de lehet célszerü ráspecializálódni és egy zsák gránáttal eljárni oda célbadobást gyakorolni :)

Vannak olyan sidequestek amik nem fogynak el, ismétlődnek és akármennyiszer tudod csinálni szóval ugy is lehet farmolni XP-t :) pl a rendőr örsös BoS küldetések is ilyenek amit az ideges gyerek meg a csaj adnak.

Új hozzászólás Aktív témák