- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Én kb lvl20-ig csak mellékküldetéseket csináltam, föleg a Minuteman-est, vagyis mentem segiteni településeknek, meg barkácsoltam a településekre védelmet, ágyakat stb, elég gyorsan léptem a szinteket

Általában ha megcsináltál egy küldetést, utána vissza kell menni ahhoz, aki adta, és "jelenteni" hogy kész a küldetés, akkor kapsz XP-t meg jutalmat a küldetésért. Ilyenkor mindig érdemes aludni előtte egyet 1 órát, mert akkor a hősöd megkapja a Well rested bónuszt, amivel rövid ideig bonusz XP-t kap

Szóval minden küldetés befejezése után mielőtt "jelentek", alszok egyet
A Well rested bónuszt csak saját vagy bérelt ágyban való alvásnál kapod meg, tehát mondjuk ha ellenséges épületet pucolsz éppen és találsz egy ágyat, akkor is le tudsz feküdni HP-t tölteni ha nincs ellenség a közelben, de nem kapsz Well rested bónuszt.és (#3342) james001 neked is: XP farmolásához: http://prohardver.hu/tema/fallout_4/hsz_3001-3001.html
Gránátot asszem tudtok barkácsolni is valamelyik workbenchnél, én azt még nem csináltam de lehet célszerü ráspecializálódni és egy zsák gránáttal eljárni oda célbadobást gyakorolni

Vannak olyan sidequestek amik nem fogynak el, ismétlődnek és akármennyiszer tudod csinálni szóval ugy is lehet farmolni XP-t
pl a rendőr örsös BoS küldetések is ilyenek amit az ideges gyerek meg a csaj adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest