Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz GypsFulvus2 #4407 üzenetére

No, rájöttem, hogy a FOMM package manager menüben máshogy kell aktiválni az elemeket, nem ám úgy ahogy a főmenüben... nem, itt a jobb klikk jelöl ki és utána kattinthatsz az activate gombra :W Bakker azért egy minimális logkát, egységes kezelési módot alkalmazhattak volna... Mindegy. Felotettem a Calibr-ot és a Fokk -ot. Ennek eredményeképpen azok az NPC-k akik eddig nem valamilyen páncélban mászkáltak, hanem normál ruhában, most egy szál gatyában/bikineben rohangásznak. :(
    Pedig más még nincs is fenn:
    Fallout3.esm
    Anchorage.esm
    ThePitt.esm
    BrokenSteel.esm
    PointLookout.esm
    Zeta.esm
    Unofficial Fallout 3 Patch.esm
    CALIBR.esm
    FOOK2 - Main.ESM
    FOOK2 - [DIK] DLC Improvement Kit.ESM
    Unofficial Fallout 3 Patch - Operation Anchorage.esp
    Unofficial Fallout 3 Patch - The Pitt.esp
    Unofficial Fallout 3 Patch - Broken Steel.esp
    Unofficial Fallout 3 Patch - Point Lookout.esp
    Unofficial Fallout 3 Patch - Mothership Zeta.esp
    CALIBRxMerchant.esp
    FOOK2 - Main.esp
    FOOK2 - [DIK] DLC Improvement Kit.esp

• HaaS

addikt

válasz GypsFulvus2 #4407 üzenetére

Ááá nem hiszem én azt, hogy feladod... valahol írtam, hogy a Calibr az tán a FOOK2 része, szóval nem kell vele külön szórakozni.

A Live felirat nekem is aktív, de az opció maga az nem működik. Hadd világítson.

A Data az egy könyvtár a Fallout mappában, csak simán be kell másolni minden modot. A FOMM rendszerezője nagyon aranyos, de nem kell használni azt a package manageres izét. Működik egyébként, de nem akarlak összezavarni vele.

Szóval bemásolod a Data könyvtárba a modokat, FOMM újraindít és jupíí! Semmi extra.

pm ment!

Új hozzászólás Aktív témák