Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
No, rájöttem, hogy a FOMM package manager menüben máshogy kell aktiválni az elemeket, nem ám úgy ahogy a főmenüben... nem, itt a jobb klikk jelöl ki és utána kattinthatsz az activate gombra
Bakker azért egy minimális logkát, egységes kezelési módot alkalmazhattak volna... Mindegy. Felotettem a Calibr-ot és a Fokk -ot. Ennek eredményeképpen azok az NPC-k akik eddig nem valamilyen páncélban mászkáltak, hanem normál ruhában, most egy szál gatyában/bikineben rohangásznak. 
Pedig más még nincs is fenn:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
Unofficial Fallout 3 Patch.esm
CALIBR.esm
FOOK2 - Main.ESM
FOOK2 - [DIK] DLC Improvement Kit.ESM
Unofficial Fallout 3 Patch - Operation Anchorage.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - The Pitt.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - Broken Steel.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - Point Lookout.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - Mothership Zeta.esp
CALIBRxMerchant.esp
FOOK2 - Main.esp
FOOK2 - [DIK] DLC Improvement Kit.esp -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ááá nem hiszem én azt, hogy feladod... valahol írtam, hogy a Calibr az tán a FOOK2 része, szóval nem kell vele külön szórakozni.
A Live felirat nekem is aktív, de az opció maga az nem működik. Hadd világítson.
A Data az egy könyvtár a Fallout mappában, csak simán be kell másolni minden modot. A FOMM rendszerezője nagyon aranyos, de nem kell használni azt a package manageres izét. Működik egyébként, de nem akarlak összezavarni vele.
Szóval bemásolod a Data könyvtárba a modokat, FOMM újraindít és jupíí! Semmi extra.
pm ment!
Új hozzászólás Aktív témák

- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bakker azért egy minimális logkát, egységes kezelési módot alkalmazhattak volna... Mindegy. Felotettem a Calibr-ot és a Fokk -ot. Ennek eredményeképpen azok az NPC-k akik eddig nem valamilyen páncélban mászkáltak, hanem normál ruhában, most egy szál gatyában/bikineben rohangásznak.