Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
32cal_Pistol_and_Ammo_to_357cal.esp
aa12full.esp
Accurate Assault Rifles 1.2.esp
AmplifiedCrippledEffects020.esp
BetterFrag Grenade Physics.esp
Better_Brahmin_Loot_+Steaks.esp
cheaperhouseitems.esp
CrossRepairArmor.esp
CrossRepairWeapons.esp
Darkuther1986_More_Damage.esp
DN_RadicalRadProtection.esp
EarlyPerks.esp
EricsDamageTweaks.esp
Fallout3.esm
IncreaseMovementSpeed.esp
Magic Pip-Light (90 Brightness).esp
Magic Pip-Light (Night-Vision Edition).esp
ModBetterBigGuns.esp
ModBetterPowerArmor75VATS.esp
Power.32Pistol.esp
reduced karma loss for Stealing.esp
Skill_Points_Increase.esp
Slower Degradation (-50%).esp
Uniqueweapons.esp
ValhallaRifle.esp
Weight.espMindegyikből vannak erősebbek (kivéve a pip-light-ból és a weightből), de a normális játszhatóság kedvéért a gyengébbeket tettem fel. Nem, asszem powerarmorból is 60 és 75 van.
mcmike: Én a swift learner-eket nyomom, de legelőször az volt (nevét most én sem tudom), amely minden szintlépéskor asszem 3 perket is upgrade-el 1-gyel. Így gyorsabb lesz a tanulás, a könyveket meg elteszem akkorra, amikor idejét látom betenni az általad is említett képzettséget. Ajánlom figyelmedbe az EarlyPerks mod-ot, amely több perk-et is elérhetővé tesz már az elején, ha amúgy a követelmények megvannak hozzá. Ez már majdnem olyan, mint az Oblivion, ahol mindent tudsz folyamatosan fejleszteni. Ja, és az erősített szakadás-effektusok nagyon jók, olyan szépen szab le a golyó mindent lassított felvételen...
A többi mod is elég hasznos. A weight meg nem érdekel, 5-600 fontnál több súly még nem volt nálam, és így nem kell aggódnom, mit dobjak el, ha éppen meghaladnám a határértéket. Persze lehet majd pakolni a társakra is valamennyit, akkor már az eredetit sem nagyon fogom meghaladni, de az ő kapacitásuk is véges. Bezzeg Oblivionban szépen felmálházom a sárkányomat, és semmi gond a szállítással. Amúgy, látod, én is mindig ahhoz viszonyítok, nem tudom megszokni, hogy ez a játék mennyire le van hülyítve.
No és a cross-repair modokat mindenkinek ajánlom, mert ezekkel a hasonló alkatrészeket más fegyverekhez, páncélokhoz is fel lehet használni, sőt, adott esetben még a szemetet is. Ez megint közelít kicsit az Oblivionhoz, bár tény, hogy ott lényegében csak kikalapálni kell valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest