- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4346 üzenetére
Nálam is megvolt az első Talonba tett harcom. Kiléptem a metróból, mire szóba elegyedtek velem. Alig vártam, hogy végigmondja és einhundertahcis fordulattal visszameneküljek (nem volt kilincs, amibe kapaszkodtam volna). Hehh, látod, a reflexek öcsém... kis beszariak, hát elő sem tudták venni a fegyvert, már ott sem voltam! Jól megszívattam őket, mi
? Kijöttem egy másik lukon, oszt estefelére megkeresem őket, hogy befejezzük a párbeszédet... nem mertek utánam jönni a metróba, hahaha! Lúzerek... már a hármas erőmtől is be vannak tojva. Gondolj bele, ha nem lennék okosabb és szebb, mint amilyen erős... na akkor mit csinálnának? Nevetségessé tették magukat a szememben, tényleg... csak azért megyek vissza, mert... mert... mert van nálam néhány hatalmas akna. Khm
.
Én mindig azt nézem, hogy hány rovátka villog alul VATS-ban. Ha kevés villog, akkor rálegyintek, élve hagyom a szerencsétlent. Tudod mióta Háromkutya szavaira ölök, nagyvonalú is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- DJI topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest