Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
_bs_
tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
aha, és abban a pillanatban h megnyomom a Submit gombot felhívnak a 576ból hogy megjött a példányom és félretették nekem... Olyan mint amikor van nálad esernyő csak azért se fog esni..
ehh, nehéz az élet. De ennél ne legyenek soha nagyobb problémáim...
inkább várok, decemberig csak lesz..Magáról a kiadásról tud valaki valamit? A borító képen az szerepel h a DLC-k "online" tartalmak, nekem pedig volt bajom a nyomorult MS Live Game-el v mi a neve. A külföldi verzióban a lemezen van minden, az biztos. Erről valaki valamit?
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Nekem nem fagyott, hanem folyton kirakott desktopra. Aztán kerestem crack-elt indító file-okat, amikből a 15. bevált, azóta is azzal használom.
Nem regeltem sehol, egyébként Collector's Edition-öm van, aranyos kis lunchbox-ban van a gáma, bónusz cuccokkal, képeskönyvvel, meg Bobblehead-del.
Új hozzászólás Aktív témák

- OTP Bank topic
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Akkor félig-meddig megnyugodtam, mivel Giga 8800 GTS -em van. Remélem nem lesz gond (kopp kopp kopp). Neked meg mielőbbi megoldást! Kíváncsi vagyok a Bethesdáék mennyire vásárlóbarát módon viselkednek.