Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
humilislupus
tag
Képzeljétek milyen meccsem volt, yellow-red ellen játszottam green,blue,reddel ...leuraltam a kutakat ,meg mindent és gyakorlatilag veszített ,de a napi quest (nekem még számít az arany mert hiányoznak kártyák)hogy meg legyen rakosgattam teli a pályát a lapjaimmal ...egyik nagyobb volt mint a masik...20 fölötti APEX predatorok meg ilyesmi... csodálkoztam is hogy nem lép ki mert már alig volt szabad hely....ekkor lerakott ket kártyát hogy minden meghalt ellenség után damage meg lerakta az armagedont vagy mi a neve mikor mindenki elpusztul...hahahahahahaha
ilyen armagedonnt még nem láttam ,csak ugy robbant az avatárom a sok mínusszal....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Warships
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ilyen armagedonnt még nem láttam ,csak ugy robbant az avatárom a sok mínusszal....