Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
2.
Az üzenetek fülnél a saját profilom az az idővonal bejegyzései lennének,vagy mi?
Olyan mintha magammal beszélgetnék.. (de van más ismerősöm bejegyzése is ott!)erre esetleg vki?
-
tobias40
veterán
válasz Lacus_84 #12015 üzenetére
Jaja!
De ha az üzeneteknél törlöm,akkor az már a chat ablakban sem látszik ha jól néztem..
Vagy ez csak akkor igaz ha nem a chat ablakban beszélgettünk hanem az üzeneteknél és onnan törlöm?
Magyarul ha a chat-be beszélgetek vkivel akkor az nem tudom törölni se az üzenetek sem pedig a chat előzményiből?? -
tobias40
veterán
válasz Lacus_84 #12011 üzenetére
Én in a "chat" ablakban levő beszélgetésekre gondoltam nem az üzenetekre ...
A chat ablakban ahol külön be kell kapcsolni ha akarok vkivel beszélgetni vagy látni szeretném hogy fent van-e a chat-n!Vagy te is erre gondoltál?(mert üzeneteket írtál az pedig nem a chat kis ablakban van...)
Köszi a segítséget!
-
tobias40
veterán
Hi!
1.
Chat előzményeket vissza lehet nézni valahogyan,illetve azt lehet-e törölni akár úgy hogy személyenként(privát) vagy pedig az összes chat bejegyzést?(tehát személyenkénti chat és a nyilvános-ra is kérdezek,ha érthető amit írok..még nem használtam a chat-et nem ismerem a felületét csak érdeklődöm az ottani lehetőségekre!! )
2.
Az üzenetek fülnél a saját profilom az az idővonal bejegyzései lennének,vagy mi?
Olyan mintha magammal beszélgetnék.. (de van más ismerősöm bejegyzése is ott!) -
tobias40
veterán
Hi!
Nekem továbbra is az a gondom hogy csak addig mutatja a másik gépről való belépésemet amíg azzal ki nem lépek.(kipróbáltam többször is hogy a tabommal belépek amikor az itthoni lapiról bent vagyok)
Tehát nincs listám arról hogy mobilról mikor és hányszor léptem be vagy asztaliról mikor és hányszor!Másoknál ez működik mert mutattátok de nálam nem...
Chrome-t használok böngészőnek de nem hiszem hogy ez fontos..Van erre megoldás?
Ha a laptopomról lépek(itthonról) be többször is egy nap azt sem naplózza,de ha a munkahelyi gépemről azt sem!
Köszi előre is a segítséget!
-
tobias40
veterán
ezt annyiban egészítem ki hogy csak akkor mutatja a másik gépen való belépést amikor valós időben belépek a másik gépről!(online vagyok)
Amint kilépek onnan akkor nem mutat ki semmit tehát "előzményeket" nem ír,mintha nem loggolná (nem sorolja fel) azokat a belépéseket.Ezt vhol be kell állítani?
-
tobias40
veterán
válasz Silverr #11834 üzenetére
Azt kiírja hogy "asztali" de csak egy időpontot ír,ha jól vettem ki belőle akkor azt amikor utoljára kiléptem az ottani gépről...
De az időpontok változtak tehát nem uanazt a belépést mutatta ki,de nem listázta az időpontokat úgy mint neked pl. a mobil-nál..
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #11828 üzenetére
Volt több belépés(ma beléptem többször is máshonnan ) is és mégis csak a legutolsót írja ki,nem listáz többet.
Vmit be kell állítani hozzá?Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #11830 üzenetére
Ok,köszi!
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #11828 üzenetére
Nekem itt is csak azt mutatja ahonnan éppen bent vagyok,nincs lista csak egy helységnév írva..(meg megye)
Időpont sincs írva.... -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #11824 üzenetére
De itt csak az éppen bejelentkezett állapotot,helyet látom.
Nincs a mi kilistázza az utóbbi napot?(napokat?) -
tobias40
veterán
válasz krizmo_ #11817 üzenetére
Tehát akkor nem "online" látszik csak ha pl. vmit beír egy hsz-hez vagy egy üzenetet ír vkinek vagy akár töröl egy üzenetet az látszik utólag?(de ha törölt vmit akkor azt már nem látom mert már elmúlt... igaz??)
Nem láttam még ilyet azért tudom nehezen elképzelni hogyan van a gyakorlatban... -
tobias40
veterán
válasz krizmo_ #11815 üzenetére
Tehát látom ahogyan kattingat vagy amit ír?
Tehát mintha én csinálnám az én gépemen,a monitoron azt látom amit éppen abban az időben csinál?Már csak azért mert akkor erős jelszavakat kell kitalálni hogy biztonságban legyen az ember!
Jó tudni hogy mire kell figyelni hogy minden rendben legyen..
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi!
Azt látom vhol hogy ha vki belép az fiókomba?(ha igen hol?)mármint uanazzal az adatokkal...
És ha egyszerre ketten vagyunk bent uanabban a fiókban akkor azt látom hogy a másik mit csinál?
Láthatom hogy hozzászól vmihez,esetleg töröl beszélgetést vagy bármit...[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
"azt szeretném tudni hogy hol látom azt hogy mikor léptem be legutoljára azzal az accont-al?
Tehát ha ma reggel léptem be vmikor akkor most ha belépek akkor hol látom azt hogy reggel (az volt az utolsó belépés) hány óra hány perckor léptem be?"erre vki tud ötletet adni?
-
tobias40
veterán
válasz Silverr #11760 üzenetére
És az első re tudsz megoldást?
Még vmi: ha véletlenül kitörlök egy beszélgetést azt visszatudom hozni vhogyan 1-2 nap múlva?(vagy amikor eszembe jut?) ha nem akkor van erre vmi külső progi hogy elmentse a beszélgetéseket?(a háttérben futva vagy vhogy..)ui:És az is látszik hogy bent vagyok a másik gépről?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi all!
Nemrégen regeltem egy egy accountot,és azt szeretném tudni hogy hol látom azt hogy mikor léptem be legutoljára azzal az accont-al?
Tehát ha ma reggel léptem be vmikor akkor most ha belépek akkor hol látom azt hogy reggel (az volt az utolsó belépés) hány óra hány perckor léptem be?
Ha két gépről vagyok bejelentkezve akkor a másik gépen látszik hogy bent vagyok és esetleg írok??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest