Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
> "Hamarosan megszüntetünk egy régi Facebook-beállítást, amelynek neve: „Ki keresheti meg az idővonalad a neved alapján?” Szeretnénk további tájékoztatást adni erről a változásról."
A Google után a FB is behozta
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ti is tapasztaltátok, hogy Facebook on a csoportokban eltűnt az a lehetőség, hogy az egyes hozzászólásokat (post) követni tudjam ?
Miért történt ez ?, vagy csak nálam valami beállításbeli probléma van ?
köszi szépen
-
tajcsi
őstag
Hogyan tudom beállítani azt, hogy bizonyos személyes csak bizonyos dolgot lássanak az üzenőfalamon? Létrehoztam egy korlátozott csoportot, a biztonsági beállításoknaál ki is tudom választani de ugye szerkeszteni nem tudom ezt a korlátozottak csoportot mert nem találom...
Lehet hülye kérdés, de azt esetleg be lehetne állítani, hogyha pl valaki ismerősnek jelöl és én elfogadom, azt az ismerősök ne lássák az értesítéseikben?MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
enginev3.0
félisten
Amikor kiirsz valamit akkor ki tudod választani hogy ki láthassa, nyilvános, ismerősök, egyéni stb... Itt ramesz hogy egyéni és ott be tudod állítani hogy a korlátozott csoport ne lássa a kiírást
értesítést nem kapnak az ismeroseid, csak látják az uzenofalon hogy ismerosod lett valaki. Ha beallitod hogy az ismerosod ne lássa senki, akkor nem fog megjelenni sehol, kivéve ha valakinek már ismerőse a Te új ismerosod, akkor látni fogja
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tajcsi
őstag
válasz enginev3.0 #9658 üzenetére
Ha beallitod hogy az ismerosod ne lássa senkies ezt hogy kell beallitani?MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
oldalértékelésre nem lehet válaszolni?Egyébként úgy tűnik valamit csak matattak az elmúlt hónapokban, mert most már elfogadta elsődleges e-mail-nek az info@-os címünket a facebook. Juhé.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Másnál is rohadt lassú a fb?Mostmár jó, nem tudom mi volt ez a kimaradás..[ Szerkesztve ]
-
cirkus
aktív tag
van olyan lehetőség, amivel mindent el tudok rejteni visszamenőleg (fényképek, bejegyzések) bizonyos személyek elől. Tudomásom szerint külön kell a fényképeknél albumonként és a bejegyzéseknél is külön és az csak a jövőben megjelenőkre igaz.
-
senior tag
Üdv.
Facebook-nak van-e olyan lehetősége, hogy SMS-ben értesítést kapjak egy oldal frissítéseiről, kiírásairól? Tehát nem egy személyről, hanem egy oldalról lenne szó, mint pl. Prohardver facebook oldala. Sehogyan sem találtam erre megoldást.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz atillaahun #9666 üzenetére
Az nagy kár. Androidra esetleg van valami alkalmazás?
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz atillaahun #9668 üzenetére
Megpróbálom, de sajnos a mobilnetem nem korlátlan. De jobb, mint a semmi. Köszönöm.
-
galaxys80
veterán
Adroidos FB appnál lenne egy kis problémám.
El lehet valahogy érni,hogy egy zárt csoportba írt bejegyzéshez történő hozzászólásról is értesítsen?
Groups be van pipálva.A bejegyzésről jön is az értesítés,de ha valaki hozzászól akkor már nem. -
galaxys80
veterán
válasz enginev3.0 #9671 üzenetére
Kár.
Pedig nekem pont ez lett volna a leglényegesebb. -
WhiteWalker
nagyúr
Valami gubanc van a facebookon... (vagy nálam)
Ugyanis ma felraktam egy zárt közösségi csoportba (fotós csoport) egy fényképet és olyan ismerősöm (kettő is) látta és like-olta,akik biztos nincsenek benne...hogy lehet???
Másik dolog, hogy ugyanebben a csoportban kommentáltam egy fényképet és az az ismerősöm is látta, aki az előbb like-ta a fényképet (onnan tudom , hogy közbe chateltem vele és mondta hogy mit irtam a képhez)Eddig ilyen nem volt, hogy "külsős" látta volna és én nem állítottam a profilomba semmit sem...legalábbis nem emlékszem...de ha igen ,akkor sem láthatja a képeket amiket feltöltök egy zárt közösségi csoportba ugye?
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
lejárt a szerk.idő...
Kis kiegészités az előzőhöz: a csoport nyílt . De továbbra sem értem , hogy láthatta a képet és a kommentem egy másik képnél?
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #9674 üzenetére
Nyíltnál lehet látni. Én is szoktam az ismerősöm kommentjeit látni a hírfolyamban.
-
WhiteWalker
nagyúr
közbe megkérdeztem az ismerősömet, hogy hogy látta , és ez volt a válasza:
" Nálam simán megjelent a falamon. Láttam hogy két helyre küldted még csodálkoztam is h miért osztottad meg kétszer. Én biztosan nem vagyok benne abba a csoportba... "
-
WhiteWalker
nagyúr
Még egy adag érdekesség: most ugyan az az ismerősöm aki like-ta a képet és látta a kommentem a csoportban , most én láttam , hogy a csivavás nyílt csoportban megosztott egy képet és like-t egy másikat ugyan ott...
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #9678 üzenetére
Nyílt csoportok azért nyíltak hogy mindenki látja bennük a tevékenységeket. (Adatvédelmi beállításoknak megfelelően.) Ha ismerős végez valamilyen tevékenységet, akkor az a hírfolyamba is bekerül.
-
WhiteWalker
nagyúr
Értem én hogy ha nyílt egy csoport akkor aki arra téved láthatja a benne megosztott tartalmat...csak eddig ez volt az első hogy pl.:ismerősöm XY megosztotta csivavás képét a csivavás csoportban...sose jelent meg eddig ilyen...és hogy az én megosztásom egy nyílt fotós csoportban is megjelent mások üzenőfalán...
[ Szerkesztve ]
-
kispeter69
tag
Sziasztok .tudja valaki hogy lehet a csoport nevét megváltoztatni?? Változott az i skola neve ,közel 1000 tag van,keresem de nem találok megoldást
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Be lehet állítani valahol hogy az üzenetek működése olyan legyen mint egy héttel ezelőtt?
A cset részt nem használom, tudom hogy ugyanarra alapul mint az üzenetek rész de akkor sem kényelmes.
90%-ban beszélgetések lefolytatására használom a facebookot. Eddig ha az üzenetek ikonra kattintás után rákattintottam valakire az előzményekből, vagy friss olvasatlan üzenetre, akkor jól bejött az összes üzenet rész, és az lett az aktív beszélgetés amire kattintottam. Most meg megnyitja azt a szutyi cset ablakot a jobb alsó sarokban. Így vagy az összes üzenetre kell kattintanom, vagy az adott üzenet megnyitása új lapon-ra, hogy betöltődjön a teljes nézet. -
Mawyx
őstag
válasz Fr3eWar #9682 üzenetére
Ez nekem is feltünt és nem találtam rá megoldást. Én az összes megtekintésére nyomok, majd balrol kiválasztom amit el akarok olvasni, ez van sajnos.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
rushty
őstag
az adatlapról hogy lehet levenni a csoportok listájának láthatóságát?
Revolut meghívó pü-ben
-
prannk
őstag
NEkem miért nem mutatja, hogy mikor voltam utoljára elérhető facebookon?
Androidom van. Facebook app letöltve.Van messengerem is de csak egy mobiljelet mutat.. Percet nem
-
prannk
őstag
És akkor mit csináljak??
-
prannk
őstag
Igen fontos lenne.
De most kitöröltem mindent a beállításokból letöröltem mobilról mindent és még mindig ott a mobiljel.
-
prannk
őstag
Azt hol tudom??
-
prannk
őstag
SIKER!!!!
Letöröltem mindent meg az alkalmazásokban letöröltem a lg mobile vmit azt most azt írja,hogy 22 perc
-
qdak
addikt
csak nálam nem kuldi el amit irok, nem is jelzi h nem kapja meg, csak ha becsukom a face ablakot és ujra töltöm van 20 üzenet h én miért nem irok, még printelni sem tudom mert iylenkor amit én irtam eltünik
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Még mindig nem találtam választ az anomáliára,amit valamelyik nap kérdeztem: hogy lehet az ,amit posztolok egy nyílt csoport miért jelenik meg más ismerőseim üzenőfalán ,annak ellenére hogy nem tagjai az adott csoportnak...???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok