Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Mostanában hogy van a likeolás? Ki látja,ki mit lát?
Közös ismerös likeja látszik az egyik félnél csak? -
prannk
őstag
Hali.
Hogyan tudom azt beállítani hogy holnaputan ne irkálják teli az uzenofalam szulinapi hulyeségekkel illetve üzeneteket irogassanak?
Magyarul azt alarom hogy masok ne kapjanak ertesitest hogy szulinapom van
-
prannk
őstag
Facebookon ki lehet valahogy kapcsolni azt hogy ne lassak az is ismeroseim azt hogy miket kovetek be mit likeolok ?
-
prannk
őstag
Üdv!
Feltöltöttem egy képet, utána beállítottam profilképnek. De nem akarom,hogy mások megnyithassák. Beállítottam a képen hogy csak én lássam. De rámegyek tesóm fészével és megtudom nyitni nagyba a képet. Na én ezt nem akarom. Ezt hogyan tudom?
-
prannk
őstag
Hogy lehet visszanézni 1 hétnél régebbi értesítést? Mert csak 1 hetes értesítéseket mutat. Hiába megyek rá,hogy az összes értesítés mutatása. Ott is csak 1 hétig mutatja.
-
prannk
őstag
Üdv!
Hol tudom beállítani azt,hogy csak az ismerőseim láthassák az adataimat és a képeimet?
-
prannk
őstag
Miért nem tudok küldeni üzenetet?? Meg meg se jelennek az üzenetek.. Tesómnál minden ok. Ugyanaz a gép. Mi a fasz van?
-
prannk
őstag
A mobil jelet hogyan lehet eltüntetni a nevem mellől?
-
prannk
őstag
SIKER!!!!
Letöröltem mindent meg az alkalmazásokban letöröltem a lg mobile vmit azt most azt írja,hogy 22 perc

-
prannk
őstag
Azt hol tudom??
-
prannk
őstag
Igen fontos lenne.
De most kitöröltem mindent a beállításokból letöröltem mobilról mindent és még mindig ott a mobiljel.
-
prannk
őstag
És akkor mit csináljak??
-
prannk
őstag
NEkem miért nem mutatja, hogy mikor voltam utoljára elérhető facebookon?
Androidom van. Facebook app letöltve.Van messengerem is de csak egy mobiljelet mutat.. Percet nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest