- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi.
A következők miatt gondoltam a kétfaktorok hitelesítés bevezetésére:
--------
Van egy instagram oldalam, ami egy sport klub oldala és nincs közvetve összekötve a sportklub Facebook oldalával. De kb. 1 évvel ezelőtt egyre több olyan instagram oldal kezdte bekövetni a sportklub instagram oldalát, akik szexuális szolgáltatást, vagy valami ilyesmit akarnak hirdetni, mert meztelen képeik vannak, laikus számára is látható, hogy nem megbízható fiókjuk van és pár hetente törlésre is kerülnek.Szóval egyre több ilyen követte be instagramot és utána olvastam, hogy ilyenből következik az, hogy vadásznak a fiókra és feltörhetik. Akkor instagramon bekapcsoltam a kétfaktoros hitelesítést. Kiderült, hogy jól tettem. Azóta pedig, ha hasonló oldal beköveti az instagram oldalt, akkor azt a felhasználót örökre tiltom és ha úgy van kedvem, akkor még be is jelentem az instagram irányába a gyorsan elérhető menüből.
Szóval az elmúlt 1 hónapban ugyanez elkezdett megtörténni a Facebook fiókommal is, hogy néha ismerősnek jelölési kérelmet küldenek olyan fiókok, akik szintén valami rosszindulatú szándékúak, mert meztelenséget töltenek fel, stb. Ezért gondoltam, hogy Facebook on is bekapcsolom.
De annak ellenére, hogy instagramon is bekapcsoltam valóban mindenhol kéri a kétfaktoros belépést, kivéve a saját telefonomon, ahol az Instagram alkalmazásban meg van jegyeztetve a jelszó.
Ugyanezt szeretném Facebook-al is, hogy mindenhol kérje a kétfaktorosat, kivéve annál a belépésnél, ahol a leggyakrabban használom, ami nem más mint a saját laptopon való belépés.
--------
Egyébként mi miatt kezdhetnek el Facebook on ezek a kétes kinézetű és akaratú felhasználók ismerősnek jelölni? Honnan kerülnek hozzám? Tiltani szoktam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- OTP Bank topic
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok