Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes kérdésem lenne... Hosszú idő után (jópár év) gondoltam egy merészet és újra regisztráltam (anno töröltem a profilom), de a vezetéknévnek olyasmit adtam meg, amiből valószínűsíthető, hogy nem a valódi, de ennek oka nem az, hogy kamu profilt akarnék csinálni, csak nem akartam, hogy egyből rengetegen betaláljanak, anno pont ebből lett elegem... Szép lassan akartam magam "visszaszoktatni".
Mint kiderült, ez nem volt jó húzás, mert rövid időn belül "zárolták", egy üzenet fogadott, amiben kérték, hogy töltsek fel magamról egy képet, amit ellenőriznek, majd ezután felveszik velem a kapcsolatot, de addig biztonsági okból kiléptetnek...
Gondoltam, egye fene, feltöltök egy képet, ezt nyugtázta is a rendszer, de ennek már 2 napja, azóta semmi hír, de ugyanúgy nem tudok belépni, ugyanazt szajkózza, mint az elején.
A kérdésem az lenne, hogy ez a " kapcsolatfelvétel" milyen úton történik? E-mailben, vagy SMS-ben (megadtam a számom is), esetleg eljönnek értem, vagy mire számítsak? Egy kicsit furának érzem a dolgot amellett, hogy sokan rendelkeznek kamuprofilokkal és sokszor akár több alternatív fiókkal, engem meg egy furának tűnő vezetéknév miatt vegzálnak...
Valaki járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Netfone
- Építő/felújító topik
- GL.iNet OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_