Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

Sziasztok!
    Egy érdekes kérdésem lenne... Hosszú idő után (jópár év) gondoltam egy merészet és újra regisztráltam (anno töröltem a profilom), de a vezetéknévnek olyasmit adtam meg, amiből valószínűsíthető, hogy nem a valódi, de ennek oka nem az, hogy kamu profilt akarnék csinálni, csak nem akartam, hogy egyből rengetegen betaláljanak, anno pont ebből lett elegem... Szép lassan akartam magam "visszaszoktatni".
    Mint kiderült, ez nem volt jó húzás, mert rövid időn belül "zárolták", egy üzenet fogadott, amiben kérték, hogy töltsek fel magamról egy képet, amit ellenőriznek, majd ezután felveszik velem a kapcsolatot, de addig biztonsági okból kiléptetnek...
    Gondoltam, egye fene, feltöltök egy képet, ezt nyugtázta is a rendszer, de ennek már 2 napja, azóta semmi hír, de ugyanúgy nem tudok belépni, ugyanazt szajkózza, mint az elején.
    A kérdésem az lenne, hogy ez a " kapcsolatfelvétel" milyen úton történik? E-mailben, vagy SMS-ben (megadtam a számom is), esetleg eljönnek értem, vagy mire számítsak? Egy kicsit furának érzem a dolgot amellett, hogy sokan rendelkeznek kamuprofilokkal és sokszor akár több alternatív fiókkal, engem meg egy furának tűnő vezetéknév miatt vegzálnak... :D
    Valaki járt már így?

Új hozzászólás Aktív témák