- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kutyatuning:
- könyveket lehet hozzá szerezni. Ha megvan a sokadikszintű nyomkövetés, akkor amikor a kutyádnak füttyentesz, akkor megjelenik a "mobil házikedvenc upgrade" lehetőség. Na jó, lehet idomítás van írva. Ha fel van fejlesztve, a kkor szép, okos, jól keresi a cuccosokat, az ellent hatékonyabban marcangolja a földön (?) és még pitizni is tud
Kassza feltöltés: vagy hallgatsz az észérvekre, vagy lesz@rod hogy majd a nép nagy része elhullik, vagy kipótolod a háború kitörése előtt a saját pénzedből a hiányt. A ház és boltvásárlásokkal lehet sok pénzt szerezni. A bérleti díjak a játékban töltött idővel (5 percenként) folynak be és nem függenek a küldetésektől. A Menedékben nem múlik az ingame idő, így ha elugrasz ebédelni és közben a játékban maradsz akkor inkább valamelyik városban, vagy megtisztított területen bambuljon a karaktered. A bérleti díjak és a boltok bevétele azt hiszem külön van számítva. Lehetőség van a bérleti díjak és bolti jövedelmeid (árszint) módosítására. Csak a darabszám számít. Ha például a kocsma árszintjét maximumra dobod (dupla, akár több ezres növekmény), de az utcai piteárus bérleti díját legalacsonyabbra veszed (60 arany helyett 0-t kapsz), akkor ugyanannyira szinten marad a megítélésed mint ha nemt tettél volna semmit. Ha a jól fizető ingatlanokban maxra rakod az árakat, az alacsonyaknál minimumra akkor jelentősen növelheted a "körönkénti" bevételt.
Pénzszerzés:
- munka: főszálban haladva elérhetővé válik magasabb szintje a mesterségeknek. Minnél profibb vagy annál nehezebb a munka, de sokkal több is az ár amit a munkádért adnak. Én PiteMaster lettem, de biztos a többi is muris
- 10-15 kulcsos ládák. Ha összeszedsz 10 kulcsot, akkor két 10 kulcsos ládából 50-50k aranyat szerezhetsz. Azt hiszem van egy 15 kulcsos 75k aranyas is valahol...
- Miután te leszel a Király(nő), az egyik démonkapu mögött szerezhetsz 1 milla aranyat (a Naplemente Háznál van a kapu).Kétszer vittem végig. Egyszer jó voltam, egyszer majdnem gonosz. Csak betartottam az igéreteimet, meg az ésszerű igényeket támogattam, de amúgy hallgattam az észérvekre (Reaverre). Így is angyalka lettem. Evil célok elbuktak bárány természetemen

Pénzzel nem volt gond. Ha sokat befektetsz az ingatlanmafiádba és gyújtögeted a kulcsokat és vadászod a gnómokat, akkor simán többleted lesz mire kelleni fog némi pénz transzfer az "egyéves terv" vértelen kivitelezéséhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Linux Mint
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest